Povezane vesti
Povređena Nina Badrić: Poznato u kakvom je stanju pevačica nakon haosa u Banjaluci
Mondo pre 2 sata
Hrvatska pevačica Nina Badrić (53) nastupila je sinoć u Banjaluci na tvrđavi Kastel tokom festivalskih noći u tom gradu, ali desio se mali peh. Naime, pevačica je imala nezgodu tokom koncerta i povredila nogu, tačnije zglob, te je morala odmah da… »
"Publika ostala bez glasa, a ja bez zgloba" Nina Badrić doživela nezgodu na koncertu, završila sa previjenom nogom
Blic pre 3 sata
Pevačica je o povredi obavestila fanove putem društvenih mreža, uz šaljivu poruku i fotografiju previjenog zgloba. Uprkos povredi, Nina je zadržala dobro raspoloženje i zahvalila se publici na odličnoj atmosferi. Regionalna muzička zvezda Nina Badrić… »
OSTALA SAM BEZ ZGLOBA! Nina Badrić se povredila u Banjaluci!
Svet & Skandal pre 2 sata
Regionalna pop zvezda Nina Badrić doživela je neprijatnost na svom sinoćnjem nastupu, kada je usred koncerta pretrpela povredu. Pevačica je održala spektakularan koncert u Banjaluci, na prepunoj tvrđavi Kastel, ali je tom prilikom ozbiljno povredila… »
Nina Badrić povređena u Banjaluci! Oglasila se i otkrila detalje: Sledeći put dolazim...
Kurir pre 3 sata
Nina Badrić na sinoćnjem nastupu je doživela povredu. Pevačica je imala nastup u Banjaluci u tvrđavi Kastel i tom prilikom povredila nogu. Ona se sada oglasila i otkrila šta se desilo. - Koncert u Banjaluci bio je toliko dobar da je publika ostala bez… »
Nina Badrić zadobila povredu na nastupu, odmah se oglasila: "Publika ostala bez glasa, a ja bez zgloba"
Telegraf pre 3 sata
Regionalna zvezda Nina Badrić nastupila je sinoć, 12. juna u Banjaluci na tvrđavi Kastel, kada je došlo do nezgode. Pevačica se oglasila i saopštila da je zadobila povredu noge. - Koncert u Banjaluci bio je toliko dobar da je publika ostala bez glasa, a… »
Vesti dana »
"Potpisivanje memoranduma sa SAD neće biti sutra zbog nestabilnosti druge strane": Iran demantovao premijera Pakistana
Nova pre 8 minutajoš 52 povezane
Hapšenje na Hvaru: Grupa od 14 planirala napad na sezonske radnike iz Srbije
Beta pre 4 satijoš 21 povezana
RHMZ upalio alarm: U nedelju prete grad i olujni vetar, na udaru više delova Srbije
IndeksOnline pre 2 satajoš 18 povezanih