Povezane vesti

Vučević se oglasio zbog povezivanja sa Zvezdom, otkrio planove: "Ne želim da prodajem lažnu priču..."

Vučević se oglasio zbog povezivanja sa Zvezdom, otkrio planove: "Ne želim da prodajem lažnu priču..."

Nova pre 1 sat
Nikola Vučević, trenutno najbolji crnogorski košarkaš, oglasio se zbog povezivanja sa Crvenom zvezdom, za koju navija već dugo. Od 2011. godine Vučević je u NBA ligi, a ovog leta je slobodan u izboru nove sredine i navijači Zvezde bi voleli da ga vide u… »
Nikola Vučević dao prvu izjavu o saradnji sa Crvenom zvezdom: Meni je fokus...

Nikola Vučević dao prvu izjavu o saradnji sa Crvenom zvezdom: Meni je fokus...

Euronews pre 2 sata
Nikola Vučević je veliki navijač Crvene zvezde, pa je završetak njegove epizode u Bostonu na sva zvona najavio mogući dolazak iskusnog i odličnog košarkaša u klub sa Malog Kalemegdana. Odmah su krenule spekulacije... Međutim, euforija nije dugo… »
Zvezda želi Vučevića, ali on neće da "loži navijače"

Zvezda želi Vučevića, ali on neće da "loži navijače"

Sportske.net pre 3 sata
Crnogorski centar Nikola Vučević odbacio je navode pojedinih medija da će ovog leta pojačati Crvenu zvezdu. On je naglasio da mu je prioritet ostanak u NBA ligi. Prekaljeni NBA košarkaš trenutno ima status slobodnog agenta, nakon što je poslednjih pola… »
Ovo su navijači Zvezde sa nestrpljenjem čekali: Oglasio se Nikola Vučević...

Ovo su navijači Zvezde sa nestrpljenjem čekali: Oglasio se Nikola Vučević...

Kurir pre 3 sata
Nikola Vučević ponovo je u fokusu navijača KK Crvena zvezda, ali sve je izvesnije da će crnogorski centar karijeru nastaviti u NBA ligi. Iskusni košarkaš, koji ima 35 godina i trenutno je slobodan agent, istakao je da mu je prioritet ostanak u najjačoj… »
Vučević iskreno: Ne bih da ložim navijače Zvezde

Vučević iskreno: Ne bih da ložim navijače Zvezde

Sport klub pre 3 sata
NBA veteran, ali i dalje igrač na ceni. Nikola Vučević je odlasku iz Bostona postao slobodan agent, pa su priče o eventualnom dolasku u Crvenu zvezdu ponovo aktuelne. Deklarisani je navijač crveno-belih, već godinama viđen kao pojačanje iz snova za tim… »
Zvezdaši su ovo čekali da čuju: Nikola Vučević se oglasio o potencijalnom dolasku u klub

Zvezdaši su ovo čekali da čuju: Nikola Vučević se oglasio o potencijalnom dolasku u klub

Večernje novosti pre 3 sata
PROVEJAVA informacija da bi Nikola Vučević mogao da obuče dres Crvene zvezde. Nema sumnje da bi to izazvalo detonaciju u evropskoj košarci, ali povodom svega se oglasio crnogorski košarkaš. FOTO: Tanjug/AP/Matt Slocum Iskusni centar je u razgovoru "NBA… »
Nikola Vučević se oglasio zbog priče o dolasku u Crvenu zvezdu

Nikola Vučević se oglasio zbog priče o dolasku u Crvenu zvezdu

Telegraf pre 2 sata
Poslednjih dana, sve su glasnije priče o dolasku Nikole Vučevića u Crvenu zvezdu. Euforija navijača ne jenjava, a kako stvari stoje, nema mnogo istine u tvrdnjama da će iskusni NBA centar odabrati da se vrati u Evrope i pored toga što mu ugovor ističe… »
„Crvena zvezda je favorit“: Nikola Vučević se lično oglasio o mestu gde nastavlja karijeru!

„Crvena zvezda je favorit“: Nikola Vučević se lično oglasio o mestu gde nastavlja karijeru!

Hot sport pre 4 sati
Ipak, fokus je na ostanak u najjačoj ligi sveta! Nikola Vučević govorio je o nastavku karijere i mogućnosti da se jednog dana vrati u Crvenu zvezdu, ali je jasno poručio da mu je NBA liga i dalje prioritet. Iskusni centar istakao je u Mozzart podkastu… »
Nikola Vučević: Ne razmišljam o dolasku u Zvezdu, nije mi plan da se vratim u Evropu

Nikola Vučević: Ne razmišljam o dolasku u Zvezdu, nije mi plan da se vratim u Evropu

Mondo pre 4 sati
Iskusni NBA centar Nikola Vučević (35) oglasio se o mogućnosti dolaska u Crvenu zvezdu i rekao da u ovom trenutku ne razmišlja o tome, niti o dolasku u Evropu. Crnogorski košarkaš vidi sebe samo u NBA ligi. "Fokus mi je stvarno na NBA ligi. Želja mi je… »
Vučević: "Postoji interesovanje Zvezde, ali fokus mi je na NBA"

Vučević: "Postoji interesovanje Zvezde, ali fokus mi je na NBA"

B92 pre 4 sati
Crnogorski centar Nikola Vučević stavio je tačku na glasine da dolazi u Crvenu zvezdu. Nikola Vučević ponovo je u fokusu navijača KK Crvena zvezda, ali i pored dugogodišnjih spekulacija o njegovom dolasku u Beograd, sve je izvesnije da će crnogorski… »

Vesti dana »