Povezane vesti

Vučević se oglasio zbog povezivanja sa Zvezdom, otkrio planove: "Ne želim da prodajem lažnu priču..."

Vučević se oglasio zbog povezivanja sa Zvezdom, otkrio planove: "Ne želim da prodajem lažnu priču..."

Nova pre 21 dana
Nikola Vučević, trenutno najbolji crnogorski košarkaš, oglasio se zbog povezivanja sa Crvenom zvezdom, za koju navija već dugo. Od 2011. godine Vučević je u NBA ligi, a ovog leta je slobodan u izboru nove sredine i navijači Zvezde bi voleli da ga vide u… »
Nikola Vučević dao prvu izjavu o saradnji sa Crvenom zvezdom: Meni je fokus...

Nikola Vučević dao prvu izjavu o saradnji sa Crvenom zvezdom: Meni je fokus...

Euronews pre 21 dana
Nikola Vučević je veliki navijač Crvene zvezde, pa je završetak njegove epizode u Bostonu na sva zvona najavio mogući dolazak iskusnog i odličnog košarkaša u klub sa Malog Kalemegdana. Odmah su krenule spekulacije... Međutim, euforija nije dugo… »
Zvezda želi Vučevića, ali on neće da "loži navijače"

Zvezda želi Vučevića, ali on neće da "loži navijače"

Sportske.net pre 21 dana
Crnogorski centar Nikola Vučević odbacio je navode pojedinih medija da će ovog leta pojačati Crvenu zvezdu. On je naglasio da mu je prioritet ostanak u NBA ligi. Prekaljeni NBA košarkaš trenutno ima status slobodnog agenta, nakon što je poslednjih pola… »
Vučević iskreno: Ne bih da ložim navijače Zvezde

Vučević iskreno: Ne bih da ložim navijače Zvezde

Sport klub pre 21 dana
NBA veteran, ali i dalje igrač na ceni. Nikola Vučević je odlasku iz Bostona postao slobodan agent, pa su priče o eventualnom dolasku u Crvenu zvezdu ponovo aktuelne. Deklarisani je navijač crveno-belih, već godinama viđen kao pojačanje iz snova za tim… »
Ovo su navijači Zvezde sa nestrpljenjem čekali: Oglasio se Nikola Vučević...

Ovo su navijači Zvezde sa nestrpljenjem čekali: Oglasio se Nikola Vučević...

Kurir pre 21 dana
Nikola Vučević ponovo je u fokusu navijača KK Crvena zvezda, ali sve je izvesnije da će crnogorski centar karijeru nastaviti u NBA ligi. Iskusni košarkaš, koji ima 35 godina i trenutno je slobodan agent, istakao je da mu je prioritet ostanak u najjačoj… »
Zvezdaši su ovo čekali da čuju: Nikola Vučević se oglasio o potencijalnom dolasku u klub

Zvezdaši su ovo čekali da čuju: Nikola Vučević se oglasio o potencijalnom dolasku u klub

Večernje novosti pre 21 dana
PROVEJAVA informacija da bi Nikola Vučević mogao da obuče dres Crvene zvezde. Nema sumnje da bi to izazvalo detonaciju u evropskoj košarci, ali povodom svega se oglasio crnogorski košarkaš. FOTO: Tanjug/AP/Matt Slocum Iskusni centar je u razgovoru "NBA… »
Nikola Vučević se oglasio zbog priče o dolasku u Crvenu zvezdu

Nikola Vučević se oglasio zbog priče o dolasku u Crvenu zvezdu

Telegraf pre 21 dana
Poslednjih dana, sve su glasnije priče o dolasku Nikole Vučevića u Crvenu zvezdu. Euforija navijača ne jenjava, a kako stvari stoje, nema mnogo istine u tvrdnjama da će iskusni NBA centar odabrati da se vrati u Evrope i pored toga što mu ugovor ističe… »
„Crvena zvezda je favorit“: Nikola Vučević se lično oglasio o mestu gde nastavlja karijeru!

„Crvena zvezda je favorit“: Nikola Vučević se lično oglasio o mestu gde nastavlja karijeru!

Hot sport pre 21 dana
Ipak, fokus je na ostanak u najjačoj ligi sveta! Nikola Vučević govorio je o nastavku karijere i mogućnosti da se jednog dana vrati u Crvenu zvezdu, ali je jasno poručio da mu je NBA liga i dalje prioritet. Iskusni centar istakao je u Mozzart podkastu… »
Nikola Vučević: Ne razmišljam o dolasku u Zvezdu, nije mi plan da se vratim u Evropu

Nikola Vučević: Ne razmišljam o dolasku u Zvezdu, nije mi plan da se vratim u Evropu

Mondo pre 21 dana
Iskusni NBA centar Nikola Vučević (35) oglasio se o mogućnosti dolaska u Crvenu zvezdu i rekao da u ovom trenutku ne razmišlja o tome, niti o dolasku u Evropu. Crnogorski košarkaš vidi sebe samo u NBA ligi. "Fokus mi je stvarno na NBA ligi. Želja mi je… »
Vučević: "Postoji interesovanje Zvezde, ali fokus mi je na NBA"

Vučević: "Postoji interesovanje Zvezde, ali fokus mi je na NBA"

B92 pre 21 dana
Crnogorski centar Nikola Vučević stavio je tačku na glasine da dolazi u Crvenu zvezdu. Nikola Vučević ponovo je u fokusu navijača KK Crvena zvezda, ali i pored dugogodišnjih spekulacija o njegovom dolasku u Beograd, sve je izvesnije da će crnogorski… »

Vesti dana »