Povezane vesti
Incident u italijanskoj školi, učenik pretio nastavniku lažnim pištoljem
Politika 13.06.2026
Učenik uperio lažni pištolj prema nastavniku i tražio cigarete. U srednjoj školi u italijanskom gradu Modeni dogodio se težak incident kada je jedan učenik prislonio pištolj uz glavu nastavnika i zatražio mu cigarete, prenose danas lokalni mediji. „Daj… »
Stravičan incident u školi: Učenik uperio lažni pištolj nastavniku u glavu
Telegraf 13.06.2026
U srednjoj školi u italijanskom gradu Modeni dogodio se težak incident kada je jedan učenik prislonio pištolj uz glavu nastavnika i zatražio mu cigarete, prenose danas lokalni mediji. “Daj mi cigarete, ili ću pucati“, zapretio je učenik, a sve se… »
"Daj mi cigarete ili ću pucati" Učenik nasred časa uperio pištolj u glavu nastavniku, a onda usledio šok-obrt
Večernje novosti 13.06.2026
U srednjoj školi u italijanskom gradu Modeni dogodio se težak incident kada je jedan učenik prislonio pištolj uz glavu nastavnika i zatražio mu cigarete, prenose danas lokalni mediji. D.N. - Daj mi cigarete, ili ću pucati - zapretio je učenik, a sve se… »
Vesti dana »
Aleksić (NPS) skoro četiri sata pričao o aferama vlasti na skupštinskoj sednici o nepoverenju Vladi
Beta pre 57 minutajoš 58 povezanih
U Kragujevcu uhapšena knjigovođa zbog sumnje da je firmu oštetila za 36 miliona dinara
iKragujevac pre 1 satjoš 35 povezanih
Diplomatske tenzije: Iran upozorava saveznike Ukrajine, odložen put Netanjahua
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 31 povezana
Prognoza: Promenljivo vreme danas, od srede povratak tropskih vrućina
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih