Povezane vesti
Incident u italijanskoj školi, učenik pretio nastavniku lažnim pištoljem
Politika pre 5 sati
Učenik uperio lažni pištolj prema nastavniku i tražio cigarete. U srednjoj školi u italijanskom gradu Modeni dogodio se težak incident kada je jedan učenik prislonio pištolj uz glavu nastavnika i zatražio mu cigarete, prenose danas lokalni mediji. „Daj… »
Stravičan incident u školi: Učenik uperio lažni pištolj nastavniku u glavu
Telegraf pre 5 sati
U srednjoj školi u italijanskom gradu Modeni dogodio se težak incident kada je jedan učenik prislonio pištolj uz glavu nastavnika i zatražio mu cigarete, prenose danas lokalni mediji. “Daj mi cigarete, ili ću pucati“, zapretio je učenik, a sve se… »
"Daj mi cigarete ili ću pucati" Učenik nasred časa uperio pištolj u glavu nastavniku, a onda usledio šok-obrt
Večernje novosti pre 5 sati
U srednjoj školi u italijanskom gradu Modeni dogodio se težak incident kada je jedan učenik prislonio pištolj uz glavu nastavnika i zatražio mu cigarete, prenose danas lokalni mediji. D.N. - Daj mi cigarete, ili ću pucati - zapretio je učenik, a sve se… »
Vesti dana »
Sporazum SAD i Irana pred potpisivanjem, neizvestan datum, Teheran minirao prilaze uranijumu
NIN pre 2 satajoš 53 povezane
Superćelijska oluja stiže u Srbiju? Upozorenje na grmljavinske pljuskove iz Hrvatske, na udaru i Beograd
Mondo pre 43 minutajoš 25 povezanih
Italijan Domeniko Mesina nije više predsednik Sudijske komisije FSS
Dnevnik pre 43 minutajoš 26 povezanih
Izborni fijasko ga nije poljuljao, Viktor Orban ponovo lider Fidesa
Dnevnik pre 2 satajoš 16 povezanih