Povezane vesti
"Strah me je da se ne naviknem na tablete..." Pevačica zbog veze sa Darkom Lazićem potražila stručnu pomoć, otkrila sve o…
Kurir pre 1 sat
Pevačica Barbara Bobak progovorila je o teškom periodu i otkrila da je zbog tog stanja potražila stručnu pomoć. Barbara je istakla da joj je psihoterapija mnogo pomogla u tom životnom dobu. - Ja sam tražila i ja sam je dobila. Meni je mnogo značila, jer… »
Pevačica zbog veze sa Darkom Lazićem potražila stručnu pomoć: Otkrila sve o traumi kroz koju je prošla
Mondo pre 1 sat
Pevačica Barbara Bobak progovorila je o teškom periodu kroz koji je prošla nakon veze sa Darkom Lazićem, i otkrila da je zbog tog stanja potražila stručnu pomoć. Barbara je istakla da joj je psihoterapija tada mnogo pomogla. - Ja sam tražila i ja sam je… »
"Širenje mog prljavog veša" Barbara Bobak o traumama koje vuče iz veze sa Darkom Lazićem i napadima: "Strah me da se ne…
Blic pre 3 sata
Pevačica Barbara Bobak svojevremeno se zabavljala sa kolegom Darkom Lazićem. Ova veza bila je turbulentna, a pevačica je priznala nedavno u jednom intervjuu da vuče traume iz tog odnosa. Barbara Bobak priznaje da je da je potražila stručnu pomoć nakon… »
Vesti dana »
Sporazum SAD i Irana pred potpisivanjem, neizvestan datum, Teheran minirao prilaze uranijumu
NIN pre 1 satjoš 53 povezane
RHMZ izdao upozorenje za nedelju: Mogući grad i olujni vetar u više delova Srbije
Šabačke novosti pre 1 satjoš 23 povezane
Muška odbojkaška reprezentacija Srbije poražena od selekcije Brazila
Politika pre 1 satjoš 27 povezanih