Povezane vesti

"Strah me je da se ne naviknem na tablete..." Pevačica zbog veze sa Darkom Lazićem potražila stručnu pomoć, otkrila sve o…

"Strah me je da se ne naviknem na tablete..." Pevačica zbog veze sa Darkom Lazićem potražila stručnu pomoć, otkrila sve o…

Kurir pre 1 sat
Pevačica Barbara Bobak progovorila je o teškom periodu i otkrila da je zbog tog stanja potražila stručnu pomoć. Barbara je istakla da joj je psihoterapija mnogo pomogla u tom životnom dobu. - Ja sam tražila i ja sam je dobila. Meni je mnogo značila, jer… »
Pevačica zbog veze sa Darkom Lazićem potražila stručnu pomoć: Otkrila sve o traumi kroz koju je prošla

Pevačica zbog veze sa Darkom Lazićem potražila stručnu pomoć: Otkrila sve o traumi kroz koju je prošla

Mondo pre 1 sat
Pevačica Barbara Bobak progovorila je o teškom periodu kroz koji je prošla nakon veze sa Darkom Lazićem, i otkrila da je zbog tog stanja potražila stručnu pomoć. Barbara je istakla da joj je psihoterapija tada mnogo pomogla. - Ja sam tražila i ja sam je… »
"Širenje mog prljavog veša" Barbara Bobak o traumama koje vuče iz veze sa Darkom Lazićem i napadima: "Strah me da se ne…

"Širenje mog prljavog veša" Barbara Bobak o traumama koje vuče iz veze sa Darkom Lazićem i napadima: "Strah me da se ne…

Blic pre 3 sata
Pevačica Barbara Bobak svojevremeno se zabavljala sa kolegom Darkom Lazićem. Ova veza bila je turbulentna, a pevačica je priznala nedavno u jednom intervjuu da vuče traume iz tog odnosa. Barbara Bobak priznaje da je da je potražila stručnu pomoć nakon… »

Vesti dana »