Povezane vesti

"Govorili su mi da u ovim godinama treba da budem baka, a ne majka" Sanja o borbi za potomstvo i osudama

"Govorili su mi da u ovim godinama treba da budem baka, a ne majka" Sanja o borbi za potomstvo i osudama

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Sanja Maletić ostvarila se prvi put u ulozi majke u 52. godini, a sada je u ''Magazinu In'' govorila o svojoj borbi za potomstvo, kao i o osudama sa kojima se suočila jer je rodila dete u šestoj deceniji. - To je nada za sve žene koje se bore i… »
"Niko ne zna za godine terapije i borbe" Pevačica dobila dete u 52. godini i prošla pakao: "Govorili su mi da u tim godinama…

"Niko ne zna za godine terapije i borbe" Pevačica dobila dete u 52. godini i prošla pakao: "Govorili su mi da u tim godinama…

Blic pre 17 sati
Sanja i njen muž sami brinu o detetu bez pomoći, a roditeljstvo su detaljno isplanirali i uživaju u svakodnevici. Ističe da želi da svojim primerom pruži nadu ženama koje se bore za potomstvo, naglašavajući veru, volju i energiju. Pevačica Sanja Maletić… »
Pevačica rodila dete u 52. godini i prošla pakao: Pričali su mi da u tim godinama treba da budem baka

Pevačica rodila dete u 52. godini i prošla pakao: Pričali su mi da u tim godinama treba da budem baka

Svet & Skandal pre 16 sati
Sanja Maletić pevačica, nakon duge borbe za potomstvo ostvarila se kao majka u 52. godini i na svet donela ćerkicu. Iako je time ostvarila najveću životnu želju, ona je otkrila da je u najlepšim trenucima dobijala negativne komentare. Sanja kaže da želi… »

Vesti dana »