Povezane vesti
Živo u „Zemunelu“: Prvotimci se bore za mesto u timu, a „klinci“ za trofej „Dragan Mance“!
Hot sport 13.06.2026
Kakav dan! Živo je ove subote u Sportskom centru „Partizan-Teleoptik“ u Zemunu. Ovog vikenda na programu je tradicionalni turnir mlađih kategorija Dragan Mance koji je okupio veliki broj mladih i perspektivnih fudbalera, a na terenu pored njih zalet za… »
Živo u "Zemunelu" - "parni valjak" zagreva motore
B92 13.06.2026
Živo je ove subote u Sportskom centru "Partizan-Teleoptik" u Zemunu. Ovog vikenda na programu je tradicionalni turnir mlađih kategorija Dragan Mance koji je okupio veliki broj mladih i perspektivnih fudbalera, a na terenu pored njih zalet za početak nove… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB Rojters: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba; burno na sednici UN zbog govora Netanjahua
RTV pre 32 minutajoš 3 povezane
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Danas hladno, sa pljuskovima širom Srbije: Spremite kišobrane za popodne, a od nedelje sledi obrt
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 4 satijoš 10 povezanih
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 7 satijoš 4 povezane