Povezane vesti
"Oženio sam se" Srđan Mobi Dik se pojavio na koncertu sa pevačicom koja podseća na Anu Stanić: "Imam flešbekove" (video)
Blic pre 22 dana
Srđan ističe da je Ivona mnogo mlađa i da ona ima svoju sopstvenu muzičku karijeru. On deli sećanja na prošlost i uspeh provokativnih pesama grupe, naglašavajući ponos što su pesme ostale popularne. Srđan Mobi Dik se na sinoćnom koncertu "Devedesetih" na… »
"Oženio sam se": Srđan Mobi Dik se pojavio na koncertu sa pevačicom koja izgleda kao dvojnica Ane Stanić
Mondo pre 22 dana
Srđan Mobi Dik se na sinoćnom koncertu "Veče devedesetih" na Tašmajdanu pojavio u društvu mlade pevačice Ivone, koja neodoljivo podseća na prvu članicu grupe - Anu Stanić. Sve je zanimalo da li je ona nova pevačica grupe Mobi Dik, a frontmen grupe, Srđan… »
"Oženio sam se..." Srđan u društvu pevačice koja podseća na Anu Stanić, svi se pitaju da li je novi član grupe
Telegraf pre 22 dana
Srđan Mobi Dik se na sinoćnom koncertu "Devedesetih" na Tašmajdanu pojavio u društvu mlade pevačice Ivone. Grupa koja je nekada harala scenom menjala je par puta svoju pevačicu, zbog čega su mnogi pomislila da je ovo novo lice i novi član. Frontmen… »
Vesti dana »
Dačić čestitao kadetima Srbije na osvojenoj srebrnoj medalji na SP u košarci
Euronews pre 2 satajoš 34 povezane
Nišlijka Anastasija Cvetković zaustavljena u prvom kolu juniorskog Vimbldona
Južne vesti pre 1 danjoš 80 povezanih
Modžtaba Hamnei ne prisustvuje očevoj sahrani; Libanci prijavili izraelski vazdušni napad na jugu zemlje
RTS pre 1 danjoš 66 povezanih
Belgijanci šokirani odlukom FIFA da poništi crveni karton Amerikancu
Politika pre 2 satajoš 82 povezane