Povezane vesti

"Oženio sam se" Srđan Mobi Dik se pojavio na koncertu sa pevačicom koja podseća na Anu Stanić: "Imam flešbekove" (video)

"Oženio sam se" Srđan Mobi Dik se pojavio na koncertu sa pevačicom koja podseća na Anu Stanić: "Imam flešbekove" (video)

Blic pre 44 minuta
Srđan ističe da je Ivona mnogo mlađa i da ona ima svoju sopstvenu muzičku karijeru. On deli sećanja na prošlost i uspeh provokativnih pesama grupe, naglašavajući ponos što su pesme ostale popularne. Srđan Mobi Dik se na sinoćnom koncertu "Devedesetih" na… »
"Oženio sam se": Srđan Mobi Dik se pojavio na koncertu sa pevačicom koja izgleda kao dvojnica Ane Stanić

"Oženio sam se": Srđan Mobi Dik se pojavio na koncertu sa pevačicom koja izgleda kao dvojnica Ane Stanić

Mondo pre 4 sati
Srđan Mobi Dik se na sinoćnom koncertu "Veče devedesetih" na Tašmajdanu pojavio u društvu mlade pevačice Ivone, koja neodoljivo podseća na prvu članicu grupe - Anu Stanić. Sve je zanimalo da li je ona nova pevačica grupe Mobi Dik, a frontmen grupe, Srđan… »
"Oženio sam se..." Srđan u društvu pevačice koja podseća na Anu Stanić, svi se pitaju da li je novi član grupe

"Oženio sam se..." Srđan u društvu pevačice koja podseća na Anu Stanić, svi se pitaju da li je novi član grupe

Telegraf pre 5 sati
Srđan Mobi Dik se na sinoćnom koncertu "Devedesetih" na Tašmajdanu pojavio u društvu mlade pevačice Ivone. Grupa koja je nekada harala scenom menjala je par puta svoju pevačicu, zbog čega su mnogi pomislila da je ovo novo lice i novi član. Frontmen… »

Vesti dana »