Povezane vesti

"10 posto ću preživeti..." Mina Kostić je i dalje na psihijatriji, a ovo je razlog zbog čega njen verenik Kasper vuče traume…

"10 posto ću preživeti..." Mina Kostić je i dalje na psihijatriji, a ovo je razlog zbog čega njen verenik Kasper vuče traume…

Kurir pre 3 sata
Pevačica Mina Kostić već nekoliko dana nalazi se na lečenju u Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti " Dr Laza Lazarević". Zbog njenog zdravstvenog stanja, njen verenik Mane Ćuruvija Kasper hitno je doputovao iz Sjedinjenih Američkih Država, gde… »
"Poslala sam mu bila molitve, ne znam kako ću da izdržim" Mina Kostić je i dalje na psihijatriji, a evo zbog čega njen Kasper…

"Poslala sam mu bila molitve, ne znam kako ću da izdržim" Mina Kostić je i dalje na psihijatriji, a evo zbog čega njen Kasper…

Blic pre 4 sati
Kasper ističe da je Mina sada dobro, iako je dugo nosila teret nepravdi i stresa. Naglasio je da je delikatna situacija privatna stvar Mine i njene porodice. Pevačica Mina Kostić hospitalizovana je, te se u ustanovi "Laza Lazarević" zbog lošeg stanja… »

Vesti dana »