Povezane vesti

"Odveli su me kod psihoterapeuta" Rada Manojlović doživela emotivni brodolom, iznela potresne detalje: Imala sam finansijski i…

"Odveli su me kod psihoterapeuta" Rada Manojlović doživela emotivni brodolom, iznela potresne detalje: Imala sam finansijski i…

Kurir pre 3 sata
Pevačica Rada Manojlović iza sebe ima težak život, a jedan od najvećih gubitaka doživela je još u mladosti, kada je ostala bez majke. Njena prerana smrt ostavila je dubok trag, a bol zbog tog gubitka, kako je više puta isticala, nikada nije u potpunosti… »
"Nisam mogla da ustanem iz kreveta, odveli su me kod psihoterapeuta" Rada Manojlović doživela emotivni brodolom: "Dva dana…

"Nisam mogla da ustanem iz kreveta, odveli su me kod psihoterapeuta" Rada Manojlović doživela emotivni brodolom: "Dva dana…

Blic pre 4 sati
Iako deluje nasmejano i snažno, priznaje da joj je često teško i da joj nedostaje podrška i razumevanje okoline. Sestra ju je nagovorila da potraži pomoć psihoterapeuta, zahvaljujući čemu je uspela da se oporavi i ponovo podigne. Pevačica Rada Manojlović… »

Vesti dana »