Povezane vesti

Sada i zvanično: Abu Fani novi fudbaler Crvene zvezde

Sada i zvanično: Abu Fani novi fudbaler Crvene zvezde

Kurir pre 21 dana
On je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu. Abu Fani će u redovima šampiona Srbije nositi dres sa brojem 15, a po dolasku u Beograd nije krio zadovoljstvo zbog transfera. "Veoma sam srećan što sam ovde i što sam… »
Zvanično: Crvena zvezda predstavila pojačanje za Ligu šampiona!

Zvanično: Crvena zvezda predstavila pojačanje za Ligu šampiona!

Hot sport pre 21 dana
Važan transfer za šampiona Srbije! Crvena zvezda je dovela Mohameda Abu Fanija, koji je potpisao ugovor na tri godine, uz opciju produžetka, i zadužio dres sa brojem 15. Izraelski vezista stigao je kao četvrto pojačanje crveno-belih u letnjem prelaznom… »
Izraelski reprezentativac Abu Fani novo pojačanje Crvene zvezde

Izraelski reprezentativac Abu Fani novo pojačanje Crvene zvezde

RTS pre 21 dana
Četvrto pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je vezni fudbaler Mohamed Abu Fani, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio broj 15. Mohamed Abu Fani je za nacionalni tim Izraela debitovao… »
Crvena zvezda dovela četvrto pojačanje: Zbog Dejana Stankovića je došao u Beograd

Crvena zvezda dovela četvrto pojačanje: Zbog Dejana Stankovića je došao u Beograd

Mondo pre 21 dana
Crvena zvezda nastavlja da jača igrački kdar pred novu sezonu! Četvrto letnje pojačanje aktuelnog šampiona Srbije je vezni fudbaler Mohamed Abu Fani, koji stiže iz mađarskog Ferencvaroša. Izraelac je u tom klubu svojevremeno sarađivao sa Dejanom… »
Predstavljeno četvrto pojačanje crveno-belih: Abu Fani novi igrač Crvene zvezde

Predstavljeno četvrto pojačanje crveno-belih: Abu Fani novi igrač Crvene zvezde

Dnevnik pre 21 dana
Četvrto pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je vezni fudbaler Mohamed Abu Fani, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio broj 15. - Veoma sam srećan što sam ovde i što sam potpisao za… »
Nova Zvezdina "bomba": Predstavljeno još jedno pojačanje na Marakani

Nova Zvezdina "bomba": Predstavljeno još jedno pojačanje na Marakani

Nova pre 21 dana
Četvrto pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je vezni fudbaler Mohamed Abu Fani, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio broj 15 na dresu. ‍Zvezda je pre ozvaničenja ovog transfera… »
Izraelac u Zvezdi: Poznata plata veziste na Marakani

Izraelac u Zvezdi: Poznata plata veziste na Marakani

Sport klub pre 21 dana
Mohamed Abu Fani je još pre dvadesetak dana dogovorio sve sa Crvenom zvezdom, a sada je ozvaničen kao četvrto pojačanje šampiona Srbije. Prema informacijama iz Izraela, reprezentativac te zemlje će imati platu od 750.000 evra po sezoni u Crvenoj zvezdi… »
Zvezda ne staje – stiglo i četvrto pojačanje na Marakanu

Zvezda ne staje – stiglo i četvrto pojačanje na Marakanu

Sputnik pre 21 dana
Četvrto pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je vezni fudbaler Mohamed Abu Fani, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio broj 15. Stigao je iz mađarskog Ferencvaroša. Mohamed Abu Fani… »
ZVANIČNO - Četvrto pojačanje za Zvezdu, stigao Abu Fani

ZVANIČNO - Četvrto pojačanje za Zvezdu, stigao Abu Fani

Sportske.net pre 21 dana
Četvrto pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je vezni fudbaler Mohamed Abu Fani koji je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio broj 15. ‍"Veoma sam srećan što sam ovde i što sam potpisao za… »
Pao novi potpis na Marakani! Izraelac stigao u Zvezdu

Pao novi potpis na Marakani! Izraelac stigao u Zvezdu

Večernje novosti pre 21 dana
Crvena zvezda je dovela još jedno pojačanje za narednu sezonu. FOTO: N. Skenderija - Veoma sam srećan što sam ovde i što sam potpisao za ovako veliki klub. Zaista nemam reči. Osećaj je neverovatan biti ovde i videti stadion. Čast mi je i zadovoljstvo što… »
Stigao Stankovićev čovek - Zvezda završila i četvrto pojačanje

Stigao Stankovićev čovek - Zvezda završila i četvrto pojačanje

B92 pre 21 dana
Četvrto pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je vezni fudbaler Mohamed Abu Fani. Izraelac je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio broj 15. "Veoma sam srećan što sam ovde i što sam potpisao… »
Izraelac Abu Fani novo pojačanje Crvene zvezde

Izraelac Abu Fani novo pojačanje Crvene zvezde

Politika pre 21 dana
Odigrao 33 utakmice i postigao četiri gola za reprezentaciju Izraela. Četvrto pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je vezni fudbaler Mohamed Abu Fani, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i… »
"Uopšte nisam Bosanac, ne znam odakle to ljudima": Saračević neće to prezime na Zvezdinom dresu

"Uopšte nisam Bosanac, ne znam odakle to ljudima": Saračević neće to prezime na Zvezdinom dresu

Mondo pre 22 dana
Crvena zvezda je snažno počela prelazni rok, potpisavši već tri važna pojačanja tima Dejana Stankovića - Austrijanca Muhameda Čama Saračevića (25), Kipranina Loizosa Loizua (22) i Bugarina Kristijana Balova (19). Oni će biti na okupljanju na stadionu… »
Bugarin došao za 3.000.000 evra: Zvezda predstavila novo pojačanje

Bugarin došao za 3.000.000 evra: Zvezda predstavila novo pojačanje

Danas pre 22 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda doveo je treće letnje pojačanje. Bugarski fudbaler Kristijan Balov novi je igrač Crvene zvezde, preneo je beogradski klub. Balov je sa crveno-belima potpisao četvorogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka saradnje na još… »

Vesti dana »