Povezane vesti

Sada i zvanično: Abu Fani novi fudbaler Crvene zvezde

Sada i zvanično: Abu Fani novi fudbaler Crvene zvezde

Kurir pre 1 sat
On je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu. Abu Fani će u redovima šampiona Srbije nositi dres sa brojem 15, a po dolasku u Beograd nije krio zadovoljstvo zbog transfera. "Veoma sam srećan što sam ovde i što sam… »
Zvanično: Crvena zvezda predstavila pojačanje za Ligu šampiona!

Zvanično: Crvena zvezda predstavila pojačanje za Ligu šampiona!

Hot sport pre 2 sata
Važan transfer za šampiona Srbije! Crvena zvezda je dovela Mohameda Abu Fanija, koji je potpisao ugovor na tri godine, uz opciju produžetka, i zadužio dres sa brojem 15. Izraelski vezista stigao je kao četvrto pojačanje crveno-belih u letnjem prelaznom… »
Izraelski reprezentativac Abu Fani novo pojačanje Crvene zvezde

Izraelski reprezentativac Abu Fani novo pojačanje Crvene zvezde

RTS pre 2 sata
Četvrto pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je vezni fudbaler Mohamed Abu Fani, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio broj 15. Mohamed Abu Fani je za nacionalni tim Izraela debitovao… »
Nova Zvezdina "bomba": Predstavljeno još jedno pojačanje na Marakani

Nova Zvezdina "bomba": Predstavljeno još jedno pojačanje na Marakani

Nova pre 1 sat
Četvrto pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je vezni fudbaler Mohamed Abu Fani, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio broj 15 na dresu. ‍Zvezda je pre ozvaničenja ovog transfera… »
Predstavljeno četvrto pojačanje crveno-belih: Abu Fani novi igrač Crvene zvezde

Predstavljeno četvrto pojačanje crveno-belih: Abu Fani novi igrač Crvene zvezde

Dnevnik pre 1 sat
Četvrto pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je vezni fudbaler Mohamed Abu Fani, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio broj 15. - Veoma sam srećan što sam ovde i što sam potpisao za… »
Izraelac u Zvezdi: Poznata plata veziste na Marakani

Izraelac u Zvezdi: Poznata plata veziste na Marakani

Sport klub pre 1 sat
Mohamed Abu Fani je još pre dvadesetak dana dogovorio sve sa Crvenom zvezdom, a sada je ozvaničen kao četvrto pojačanje šampiona Srbije. Prema informacijama iz Izraela, reprezentativac te zemlje će imati platu od 750.000 evra po sezoni u Crvenoj zvezdi… »
Zvezda ne staje – stiglo i četvrto pojačanje na Marakanu

Zvezda ne staje – stiglo i četvrto pojačanje na Marakanu

Sputnik pre 2 sata
Četvrto pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je vezni fudbaler Mohamed Abu Fani, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio broj 15. Stigao je iz mađarskog Ferencvaroša. Mohamed Abu Fani… »
ZVANIČNO - Četvrto pojačanje za Zvezdu, stigao Abu Fani

ZVANIČNO - Četvrto pojačanje za Zvezdu, stigao Abu Fani

Sportske.net pre 2 sata
Četvrto pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je vezni fudbaler Mohamed Abu Fani koji je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio broj 15. ‍"Veoma sam srećan što sam ovde i što sam potpisao za… »
Crvena zvezda dovela četvrto pojačanje: Zbog Dejana Stankovića je došao u Beograd

Crvena zvezda dovela četvrto pojačanje: Zbog Dejana Stankovića je došao u Beograd

Mondo pre 2 sata
Crvena zvezda nastavlja da jača igrački kdar pred novu sezonu! Četvrto letnje pojačanje aktuelnog šampiona Srbije je vezni fudbaler Mohamed Abu Fani, koji stiže iz mađarskog Ferencvaroša. Izraelac je u tom klubu svojevremeno sarađivao sa Dejanom… »
Stigao Stankovićev čovek - Zvezda završila i četvrto pojačanje

Stigao Stankovićev čovek - Zvezda završila i četvrto pojačanje

B92 pre 2 sata
Četvrto pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je vezni fudbaler Mohamed Abu Fani. Izraelac je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio broj 15. "Veoma sam srećan što sam ovde i što sam potpisao… »
Pao novi potpis na Marakani! Izraelac stigao u Zvezdu

Pao novi potpis na Marakani! Izraelac stigao u Zvezdu

Večernje novosti pre 2 sata
Crvena zvezda je dovela još jedno pojačanje za narednu sezonu. FOTO: N. Skenderija - Veoma sam srećan što sam ovde i što sam potpisao za ovako veliki klub. Zaista nemam reči. Osećaj je neverovatan biti ovde i videti stadion. Čast mi je i zadovoljstvo što… »
Izraelac Abu Fani novo pojačanje Crvene zvezde

Izraelac Abu Fani novo pojačanje Crvene zvezde

Politika pre 1 sat
Odigrao 33 utakmice i postigao četiri gola za reprezentaciju Izraela. Četvrto pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je vezni fudbaler Mohamed Abu Fani, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i… »
"Uopšte nisam Bosanac, ne znam odakle to ljudima": Saračević neće to prezime na Zvezdinom dresu

"Uopšte nisam Bosanac, ne znam odakle to ljudima": Saračević neće to prezime na Zvezdinom dresu

Mondo pre 9 sati
Crvena zvezda je snažno počela prelazni rok, potpisavši već tri važna pojačanja tima Dejana Stankovića - Austrijanca Muhameda Čama Saračevića (25), Kipranina Loizosa Loizua (22) i Bugarina Kristijana Balova (19). Oni će biti na okupljanju na stadionu… »
Bugarin došao za 3.000.000 evra: Zvezda predstavila novo pojačanje

Bugarin došao za 3.000.000 evra: Zvezda predstavila novo pojačanje

Danas pre 1 dan
Fudbalski klub Crvena zvezda doveo je treće letnje pojačanje. Bugarski fudbaler Kristijan Balov novi je igrač Crvene zvezde, preneo je beogradski klub. Balov je sa crveno-belima potpisao četvorogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka saradnje na još… »

Vesti dana »