Povezane vesti
Patrijarh: Neki su poredili Pojas Presvete Bogorodice s koncertom Tompsona, svaka reč je suvišna
Sputnik pre 11 sati
Ljudi su u miru i tišini, strpljivo išli da celivaju svetinju, Pojas Presvete Bogorodice, i to nije bilo usmereno ni protiv koga, a nekome to ipak smeta - takve stvari me pogađaju, izjavio je patrijarh srpski Porfirije. On je to rekao u emisiji "Dan… »
Patrijarh Porfirije: Moje je da se uvek uzdržim, i da se Bogu molim i za ljude koji kleveću
RTS pre 12 sati
Godinama me kleveću i vređaju, ali me je pogodilo poređenje svetinje - pojasa presvete Bogorodice sa Tompsonovim koncertom, kaže patrijarh srpski Porfirije. Za emisiju "Dan osmi" Radija Slovo ljubve, koja je na programu sutra od 21 sat, patrijarh je… »
Vesti dana »
Letnji dan, pa osveženje: RHMZ upozorava na promenu vremena tokom večeri
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
Niksi posle 53 godine šampioni NBA lige: Branson vodio Njujork do titule protiv San Antonija
Insajder pre 1 satjoš 31 povezana
Šok za Tursku u Vankuveru - Australija savršenom završnicom napravila iznenađenje
RTS pre 1 satjoš 33 povezane
Prva iznenađenja na Mundijalu: Australija pobedila Tursku, Brazil i Maroko podelili bodove
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 13 povezanih
Stanje na putevima: Na Batrovcima teretna vozila čekaju dva sata, na ostalim prelazima bez zadržavanja
Glas Zaječara pre 41 minutajoš 5 povezanih