Povezane vesti
„Na lekovima sam…“: Rada Manojlović odustala od svadbe sa dečkom, pa pomenula oca
Telegraf 14.06.2026
Pevačica Rada Manojlović pojavila se sinoć na Ćaninom koncertu u Beogradu kao gost, u izazovnom stajlingu zbog čega je mnogima pomutila um. Rada je, u svom, šaljivom maniru prvo komentarisala svoje "nesavršenosti". - Moraću da zavolim nos zbog fotografa… »
"Na lekovima sam, a tata mi je najbolje od svih nas" Zbog Rade Manojlović se okretali Jelena i Sloba Radanović! Došla u…
Blic 14.06.2026
Naglasila je da koncert ima prednost nad svadbom. Rada je priznala da je odbila mnoge pesme koje su kasnije postale hitovi, pogotovo one sa temama o prevarama. Pevačica Rada Manojlović pojavila se sinoć na Ćaninom koncertu u Beogradu kao gost. Zbog nje… »
Vesti dana »
Migrantska kriza: Italija suspenduje šengenski režim sa Španijom, dok broj stradalih u Seuti raste
Nedeljnik pre 1 satjoš 104 povezane
Ponovo poskupeli i dizel i benzin: Objavljene cene goriva koje će važiti do 7. avgusta
Glas Zaječara pre 2 satajoš 50 povezanih
Oko 50.000 migranata preplivalo granicu između Maroka i Španije – desetine se utopile, gotovo svi se vratili iz Seute
RTS pre 9 minutajoš 28 povezanih
Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 10 povezanih
Stigla odluka iz Amerike za NIS: OFAC produžio licencu za rad kompaniji do 28. avgusta
Kurir pre 8 minutajoš 22 povezane