Povezane vesti

Goga Sekulić otkrila istinu o vezi sa 20 godina mlađim dečkom koji je bio u zatvoru Razvezala jezik: "A kad je devojčica od 19…

Goga Sekulić otkrila istinu o vezi sa 20 godina mlađim dečkom koji je bio u zatvoru Razvezala jezik: "A kad je devojčica od 19…

Blic pre 9 sati
Demantovala je navode o vezi sa 21 godinu mlađim muškarcem, rekavši da je on samo njen prijatelj. Objasnila je da je sa tim mladićem snimala spot i da su netačne priče proširene o njima. Ekipa "Blica" uhvatila je Gogu Sekulić na aerodromu Nikola Tesla, a… »
Goga Sekulić progovorila o 20 godina mlađem dečku: Moj bivši muž je mlađi od mene 15 godina, naravno da...

Goga Sekulić progovorila o 20 godina mlađem dečku: Moj bivši muž je mlađi od mene 15 godina, naravno da...

Kurir pre 8 sati
Goga Sekulić prošle nedelje bila je glavna tema medija kada su isplivale informacije da ima novog dečka i to kršnog Crnogorca mlađeg 21 godinu. Pevačica je danas uhvaćena na aerodromu, a novinari su je odmah pitali o novim dešavanjima na emotivnom planu… »
"Uvek idem srcem": Goga Sekulić otkrila istinu o vezi sa 20 godina mlađim dečkom

"Uvek idem srcem": Goga Sekulić otkrila istinu o vezi sa 20 godina mlađim dečkom

Nova pre 9 sati
Pevačica Goga Sekulić demantovala je navode o vezi sa 21 godinu mlađim muškarcem, rekavši da je on samo njen prijatelj. Pevačica je demantovala vezi sa muškarcem sa kojim je uhvaćena i koji je tri godine bio u zatvoru "Spuž". - Moram da vas razočaram… »
Goga Sekulić prvi put o navodima da je u vezi sa 20 godina mlađim: Evo da li joj je dečko bio 3 godine u zatvoru

Goga Sekulić prvi put o navodima da je u vezi sa 20 godina mlađim: Evo da li joj je dečko bio 3 godine u zatvoru

Mondo pre 8 sati
Pevačica Goga Sekulić sletela je jutros u Beograd, pa progovorila o svojoj povredi noge i nabodnoj ljubavi sa 20 godina mladjim. Naime, Goga Sekulić, sada nosi steznik zbog povrede i još uvek ne može da obuva štikle. "Iščašila sam zglob, još nosim… »
Goga Sekulić o navodnom 20 godina mladjem dečku iz zatvora: “Žao mi je šta su mu pisali, to mi je…”

Goga Sekulić o navodnom 20 godina mladjem dečku iz zatvora: “Žao mi je šta su mu pisali, to mi je…”

Telegraf pre 8 sati
Pevačica Goga Sekulić sletela je jutros u Beograd, pa progovorila o svojoj povredi noge i nabodnoj ljubavi sa 20 godina mladjim. Naime, Goga Sekulić, sada nosi steznik zbog povrede i još uvek ne može da obuva štikle. - Iščašila sam zglob, još nosim… »

Vesti dana »