Povezane vesti
Vučić najavio veliku promenu u obrazovnom sistemu pre povlačenja sa funkcije: "Baš me briga koliko će da protestuju"
Blic pre 10 minuta
Istakao je da je cilj popraviti kvalitet domaćih univerziteta, koji, po njegovom mišljenju, propadaju jer se bave drugim stvarima, a ne svojim poslom. Vučić je istakao da podržava događaje koji deci omogućavaju učenje, sticanje novih iskustava i… »
Vučić: „Neki su se čudno tada razmicali levo i desno, ali dokazano je da zvučnog topa nije bilo“
Serbian News Media pre 45 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su se neki iz čudnog razloga razmicali 15. marta prošle godine, kada je bio veliki protest u Beogradu, i da je tvrdnja o zvučnom topu laž kao pravdanje jer protest nije uspeo. „Neki se iz čudnih… »
Vučić: Dokazano da zvučnog topa nije bilo, lagali jer protest nije uspeo i da bi me prikazali kao nečoveka
In medija pre 24 minuta
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da su se neki iz čudnog razloga razmicali 15. marta prošle godine, kada je bio veliki protest u Beogradu, i da je tvrdnja o zvučnom topu laž kao pravdanje jer protest nije uspeo. -Neki se iz čudnih razloga nešto… »
Vučić: Daću sve od sebe da obezbedim većinu za promene u obrazovnom sistemu, nemam nikakav strah od izborne noći
Morava info pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u naredna tri do četiri meseca biti održani izbori u Srbiji, a da će nadležni organi odlučiti da li će zajedno biti održani i parlamentarni i predsednički izbori. Vučić je, gostujući na TV Prva… »
„Uradiću to, taman da im bude prvi razlog za streljanje kad pobede na izborima“: Šta je Vučić obećao da će uraditi pre nego…
Danas pre 1 sat
„Pre nego što podnesem ostavku, daću sve od sebe da obezbedim većinu u Narodnoj skupštini, ne znam od kojih partija, sve ću da pozovem, da obezbedim većinu za promenu obrazovnog, posebno visokoobrazovnog sistema u Srbiji“, obećao je predsednik Srbije… »
„Nećete za to, ali zato hoćete da im date motku u ruke da napadaju policajce ili da pale baklje“: Vučić komentarisao naslovnu…
Danas pre 2 sata
Komentarišući naslovnu stranu vikend izdanja Danasa, i tekst pod naslovom „Roditelji: Deca nisu eksponat za Ekspo“, predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da svaki roditelj ima obavezu da razmišlja o budućnosti svoga deteta. „I to vam kažu oni koji… »
Vučić otkrio šta će da uradi pre nego što podnese ostavku
Nova pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na TV Prva gde je govorio o izborima, prodaji NIS-a, penzionerima, a dotakao se i EXPO-a. Vučić se osvrnuo i na to što se roditelji bune zbog najave da bi deca mogla da vide projekat EXPO i tom prilikom je… »
Vučić o promenama u obrazovnom sistemu
Telegraf pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će pre nego što podnese ostavku na tu funkciju dati sve od sebe da obezbedi većinu u Skupštini Srbije kako bi se sprovele promene u obrazovnom sistemu, posebno kada je reč o visokoobrazovnom sistemu… »
Vesti dana »
Uhapšeno pet osoba u istrazi o ratnim zločinima u akciji Račak dva
Serbian News Media pre 40 minutajoš 26 povezanih
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 3 satajoš 4 povezane
Na radarskim snimcima jasno se vidi kako nevreme ide ka Srbiji: Ove delove naše zemlje danas zahvata snažna linijska oluja
Nova pre 54 minutajoš 39 povezanih
Operacija u Lamanšu: Britanski marinci se ukrcali na ruski brod iz senke
BBC News pre 45 minutajoš 20 povezanih