Povezane vesti
Vučić: „Odluka o neuvođenju sankcija Rusiji izdržala probu vremena“
Serbian News Media 14.06.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je njegova odluka o neuvođenju sankcija Rusiji zbog rata u Ukrajini „izdržala probu vremena“. Na pitanje o odnosu Crne Gore prema Srbiji, Vučić je rekao da je taj odnos nepromenjen, „ni za jotu bolji… »
Vučić: Verujem da ćemo usaglasiti sa Mađarima svaki detalj dogovora za NIS
Euronews 14.06.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da veruje da će Srbija sa Mađarskom usaglasiti svaki detalj u postizanju dogovora oko NIS-a i dodao da bi potpisivanje dogovora bila veoma značajna stvar za našu zemlju. "Mi treba da potpišemo sa Mađarima. I… »
Vučić: Srbija do utorka treba da potpiše dogovor sa MOL-om u vezi NIS-a
Nova ekonomija 14.06.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija do utorka treba da potpiše dogovor sa mađarskom kompanijom MOL u vezi sa Naftnom industrijom Srbije (NIS). „Ja verujem da ćemo mi sa Mađarima svaki detalj da usaglasimo i verujemo da ćemo da… »
Vučić: Verujem da ćemo usaglasiti sa Mađarima svaki detalj dogovora za NIS
NIN 14.06.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da veruje da će Srbija sa Mađarskom usaglasiti svaki detalj u postizanju dogovora oko NIS-a i dodao da bi potpisivanje dogovora bila veoma značajna stvar za našu zemlju. "Mi treba da potpišemo sa… »
Vučić: Srbija do utorka treba da potpiše dogovor sa MOL-om u vezi NIS-a
Nova 14.06.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija do utorka treba da potpiše dogovor sa mađarskom kompanijom MOL u vezi sa Naftnom industrijom Srbije (NIS). "Ja verujem da ćemo mi sa Mađarima svaki detalj da usaglasimo i verujemo da ćemo da… »
„Ni za jotu bolji ni za jotu lošiji“: Vučić opet o Crnoj Gori…
Danas 14.06.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je njegova odluka o neuvođenju sankcija Rusiji zbog rata u Ukrajini „izdržala probu vremena“. Na pitanje o odnosu Crne Gore prema Srbiji, Vučić je rekao da je taj odnos nepromenjen, „ni za jotu bolji… »
Vučić o NIS-u: Nastavljaju se pregovori s Mađarima, nisam optimista
Blic 14.06.2026
Predsednik Vučić očekuje nastavak pregovora o vlasničkoj strukturi NIS-a sa mađarskom stranom Ističe da je proces složen jer su uključeni i ruski partneri Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje nastavak razgovora u vezi sa potencijalnim… »
Vesti dana »
‘Najjači zemljotres koji sam doživeo’: Raste broj žrtava u Japanu, traga se za nestalima
Južne vesti pre 1 satjoš 34 povezane
Pavel Durov, osnivač Telegrama, optužen u Rusiji za navodno pomaganje u terorizmu
BBC News pre 3 satajoš 28 povezanih