Povezane vesti

Vučić: „Odluka o neuvođenju sankcija Rusiji izdržala probu vremena“

Vučić: „Odluka o neuvođenju sankcija Rusiji izdržala probu vremena“

Serbian News Media pre 45 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je njegova odluka o neuvođenju sankcija Rusiji zbog rata u Ukrajini „izdržala probu vremena“. Na pitanje o odnosu Crne Gore prema Srbiji, Vučić je rekao da je taj odnos nepromenjen, „ni za jotu bolji… »
Vučić: Verujem da ćemo usaglasiti sa Mađarima svaki detalj dogovora za NIS

Euronews pre 59 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da veruje da će Srbija sa Mađarskom usaglasiti svaki detalj u postizanju dogovora oko NIS-a i dodao da bi potpisivanje dogovora bila veoma značajna stvar za našu zemlju. "Mi treba da potpišemo sa Mađarima. I… »
Vučić: Srbija do utorka treba da potpiše dogovor sa MOL-om u vezi NIS-a

Nova ekonomija pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija do utorka treba da potpiše dogovor sa mađarskom kompanijom MOL u vezi sa Naftnom industrijom Srbije (NIS). „Ja verujem da ćemo mi sa Mađarima svaki detalj da usaglasimo i verujemo da ćemo da… »

NIN pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da veruje da će Srbija sa Mađarskom usaglasiti svaki detalj u postizanju dogovora oko NIS-a i dodao da bi potpisivanje dogovora bila veoma značajna stvar za našu zemlju. "Mi treba da potpišemo sa… »

Nova pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija do utorka treba da potpiše dogovor sa mađarskom kompanijom MOL u vezi sa Naftnom industrijom Srbije (NIS). "Ja verujem da ćemo mi sa Mađarima svaki detalj da usaglasimo i verujemo da ćemo da… »
„Ni za jotu bolji ni za jotu lošiji“: Vučić opet o Crnoj Gori…

„Ni za jotu bolji ni za jotu lošiji“: Vučić opet o Crnoj Gori…

Danas pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je njegova odluka o neuvođenju sankcija Rusiji zbog rata u Ukrajini „izdržala probu vremena“. Na pitanje o odnosu Crne Gore prema Srbiji, Vučić je rekao da je taj odnos nepromenjen, „ni za jotu bolji… »
Vučić o NIS-u: Nastavljaju se pregovori s Mađarima, nisam optimista

Vučić o NIS-u: Nastavljaju se pregovori s Mađarima, nisam optimista

Blic pre 3 sata
Predsednik Vučić očekuje nastavak pregovora o vlasničkoj strukturi NIS-a sa mađarskom stranom Ističe da je proces složen jer su uključeni i ruski partneri Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje nastavak razgovora u vezi sa potencijalnim… »

Vesti dana »