Povezane vesti
"Ne nosim donji veš, brus ne podnosim, zato sam i uradila grudi": Pevačica iznela intimne detalje i izazvala buru
Mondo pre 9 sati
Pevačica Sandra Afrika (38) poznata je kao žena bez dlake na jeziku, koja otvoreno govori u javnosti o mnogim temama. Stalno je na meti muškaraca zbog svojih oblina, a jednom prilikom je iznela detalje o svojoj intimi. - Ja donji veš ne nosim. Baš kada… »
Naša pevačica ne nosi donji veš na nastupima, a sad obožava samo mladje momke: Otkrila sve intimne detalje
Telegraf pre 11 sati
Pevačica Sandra Afrika (38) poznata je kao žena bez dlake na jeziku, koja otvoreno govori u javnosti o mnogim temama. Stalno je na meti muškaraca zbog svojih oblina, a jednom prilikom je iznela detalje o svojoj intimi. - Ja donji veš ne nosim. Baš kada… »
"Ne nosim donji veš" Pevačica iznela intimne detalje, pa izazvala buru: "Brushaltere ne podnosim, zato sam i uradila grudi"
Blic pre 12 sati
Priznala je da ne voli da nosi donji veš i brusthaltere, osim u posebnim prilikama ili za potrebe snimanja spotova. Trenutno nema partnera, a privlače je mlađi muškarci i slaže se sa koleginicom Gogom Sekulić da su mlađi bolji izbor. Pevačica Sandra… »
Vesti dana »
Izrael napao Liban, Iran poručuje da razgovor sa Amerikom 'nema smisla'
BBC News pre 5 satijoš 29 povezanih
Putin čestitao rođendan Trampu, nazvao ga briljantnom osobom i političarem
Beta pre 3 satajoš 42 povezane
(Video) Jako nevreme čupalo žice i lomilo drveće! Oštećena vozila, ulice poplavljene! Alarmantno stanje u Novom Sadu: Policija i vatrogasci na terenu
Blic pre 1 danjoš 117 povezanih
Ko je sledeći? U toku je planska akcija – završni udar na Srbe koji su već nekako preživeli najgore
Sputnik pre 3 satajoš 39 povezanih