Povezane vesti
"Ne nosim donji veš, brus ne podnosim, zato sam i uradila grudi": Pevačica iznela intimne detalje i izazvala buru
Mondo pre 26 dana
Pevačica Sandra Afrika (38) poznata je kao žena bez dlake na jeziku, koja otvoreno govori u javnosti o mnogim temama. Stalno je na meti muškaraca zbog svojih oblina, a jednom prilikom je iznela detalje o svojoj intimi. - Ja donji veš ne nosim. Baš kada… »
Naša pevačica ne nosi donji veš na nastupima, a sad obožava samo mladje momke: Otkrila sve intimne detalje
Telegraf pre 26 dana
Pevačica Sandra Afrika (38) poznata je kao žena bez dlake na jeziku, koja otvoreno govori u javnosti o mnogim temama. Stalno je na meti muškaraca zbog svojih oblina, a jednom prilikom je iznela detalje o svojoj intimi. - Ja donji veš ne nosim. Baš kada… »
"Ne nosim donji veš" Pevačica iznela intimne detalje, pa izazvala buru: "Brushaltere ne podnosim, zato sam i uradila grudi"
Blic pre 26 dana
Priznala je da ne voli da nosi donji veš i brusthaltere, osim u posebnim prilikama ili za potrebe snimanja spotova. Trenutno nema partnera, a privlače je mlađi muškarci i slaže se sa koleginicom Gogom Sekulić da su mlađi bolji izbor. Pevačica Sandra… »
Vesti dana »
Drama na letu iz Soluna: Državljanin Srbije umalo ispao kroz prozor aviona
Naslovi.ai pre 1 satjoš 57 povezanih
Skupština usvojila zakone o roditeljima-negovateljima, o oružju i municiji, izmene Krivičnog zakonika
RTS pre 2 satajoš 44 povezane
Đoković: Muka mi je više da pričam kada će doći 25. grend slem, voleo bih da se poštuje moj izbor
RTS pre 36 minutajoš 39 povezanih
Tramp prihvatio nastavak pregovora sa Iranom ali ponovio da je primirje završeno
Nedeljnik pre 2 satajoš 67 povezanih