Povezane vesti
Kancelarija: Upis u srednje škole putem portala Moja srednja škola
Serbian News Media 14.06.2026
Sve aktivnosti u vezi sa završetkom osnovne škole i upisom u srednju školu obavljaće se elektronskim putem preko portala Moja srednja škola, saopštila je danas Kancelarije za IT i eUpravu. Direktor Kancelarije Mihailo Jovanović kazao je da zahvaljujući… »
Upis u srednje škole potpuno digitalizovan, putem portala „Moja srednja škola“
Nova ekonomija 14.06.2026
Sve aktivnosti u vezi sa završetkom osnovne škole i upisom u srednju školu obavljaće se elektronskim putem preko portala Moja srednja škola, saopštila je danas Kancelarije za IT i eUpravu. Direktor Kancelarije Mihailo Jovanović kazao je da zahvaljujući… »
"Bez ijednog papira": Upis đaka i ove godine elektronski - putem portala Moja srednja škola
Newsmax Balkans 14.06.2026
Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole i upisa u srednju školu i ove školske godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronski na portalu Moja srednja škola, saopštila je Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku… »
Upis u srednje škole i ove godine elektronskim putem preko portala "Moja srednja škola"
RTS 14.06.2026
Sve aktivnosti u vezi sa završetkom osnovne škole i upisom u srednju školu i ove školske godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronskim putem, preko portala "Moja srednja škola", rekao je direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo… »
Upis u srednje škole i ove godine elektronskim putem preko portala Moja srednja škola
RTV 14.06.2026
BEOGRAD - Sve aktivnosti u vezi sa završetkom osnovne škole i upisa u srednju školu i ove školske godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronskim putem, preko portala Moja srednja školam, rekao je danas direktor Kancelarije za IT i… »
Počinje završni ispit: Kada stižu rezultati i kako se podnose liste želja
NIN 14.06.2026
Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole i upisa u srednju školu i ove školske godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronski na portalu Moja srednja škola, saopštila je danas Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku… »
Upis đaka u srednje škole elektronski na portalu Moja srednja škola
Radio 021 14.06.2026
Sve aktivnosti oko upisa u srednju školu i ove godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronski na portalu Moja srednja škola, saopštila je Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu. Upis u srednje škole može da se obavi… »
Klikom do upisa u srednju školu: Preko portala „Moja srednja škola“ do željenog obrazovnog profila
Dnevnik 14.06.2026
Sve aktivnosti u vezi sa završetkom osnovne škole i upisa u srednju školu i ove školske godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronskim putem, preko portala Moja srednja školam, rekao je danas direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo… »
Upis u srednje škole: Važno obaveštenje za sve roditelje i osmake
Telegraf 14.06.2026
Sve aktivnosti u vezi sa završetkom osnovne škole i upisa u srednju školu i ove školske godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronskim putem, preko portala Moja srednja školam, rekao je danas direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo… »
Kancelarija: Upis đaka u srednje škole "bez ijednog papira", elektronski putem portala
N1 Info 14.06.2026
Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole i upisa u srednju školu i ove školske godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronski na portalu Moja srednja škola, saopštila je Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku… »
Sve aktivnosti za upis preko portala Moja srednja škola
Danas 14.06.2026
Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole i upisa u srednju školu i ove školske godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronski na portalu Moja srednja škola, saopštila je danas Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku… »
Vesti dana »
Nastavljena vanredna sednica Skupštine o nepoverenju Vladi Srbije
Sputnik pre 25 minutajoš 21 povezana
U Srbiji danas sunčano i toplo, od srede stiže intenzivan toplotni talas sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 25 povezanih
Jak zemljotres od 7,1 stepeni pogodio Japan, upozorenje na opasnost od cunamija
Nova pre 40 minutajoš 17 povezanih
(Video) Požar u metrou u Barseloni: Povređeno najmanje 137 ljudi, evakuisane dve stanice
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 18 povezanih
Ukrajina napala Moskvu, pogođen autobus u Šebekinu; Rusija gađa luke i brodove; Zelenski danas kod Trampa
RTS pre 10 minutajoš 17 povezanih