Povezane vesti
Kancelarija: Upis u srednje škole putem portala Moja srednja škola
Serbian News Media pre 1 sat
Sve aktivnosti u vezi sa završetkom osnovne škole i upisom u srednju školu obavljaće se elektronskim putem preko portala Moja srednja škola, saopštila je danas Kancelarije za IT i eUpravu. Direktor Kancelarije Mihailo Jovanović kazao je da zahvaljujući… »
Upis u srednje škole potpuno digitalizovan, putem portala „Moja srednja škola“
Nova ekonomija pre 3 sata
Sve aktivnosti u vezi sa završetkom osnovne škole i upisom u srednju školu obavljaće se elektronskim putem preko portala Moja srednja škola, saopštila je danas Kancelarije za IT i eUpravu. Direktor Kancelarije Mihailo Jovanović kazao je da zahvaljujući… »
"Bez ijednog papira": Upis đaka i ove godine elektronski - putem portala Moja srednja škola
Newsmax Balkans pre 4 sati
Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole i upisa u srednju školu i ove školske godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronski na portalu Moja srednja škola, saopštila je Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku… »
Upis u srednje škole i ove godine elektronskim putem preko portala "Moja srednja škola"
RTS pre 4 sati
Sve aktivnosti u vezi sa završetkom osnovne škole i upisom u srednju školu i ove školske godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronskim putem, preko portala "Moja srednja škola", rekao je direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo… »
Upis u srednje škole i ove godine elektronskim putem preko portala Moja srednja škola
RTV pre 5 sati
BEOGRAD - Sve aktivnosti u vezi sa završetkom osnovne škole i upisa u srednju školu i ove školske godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronskim putem, preko portala Moja srednja školam, rekao je danas direktor Kancelarije za IT i… »
Počinje završni ispit: Kada stižu rezultati i kako se podnose liste želja
NIN pre 5 sati
Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole i upisa u srednju školu i ove školske godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronski na portalu Moja srednja škola, saopštila je danas Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku… »
Upis đaka u srednje škole elektronski na portalu Moja srednja škola
Radio 021 pre 4 sati
Sve aktivnosti oko upisa u srednju školu i ove godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronski na portalu Moja srednja škola, saopštila je Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu. Upis u srednje škole može da se obavi… »
Klikom do upisa u srednju školu: Preko portala „Moja srednja škola“ do željenog obrazovnog profila
Dnevnik pre 4 sati
Sve aktivnosti u vezi sa završetkom osnovne škole i upisa u srednju školu i ove školske godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronskim putem, preko portala Moja srednja školam, rekao je danas direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo… »
Upis u srednje škole: Važno obaveštenje za sve roditelje i osmake
Telegraf pre 5 sati
Sve aktivnosti u vezi sa završetkom osnovne škole i upisa u srednju školu i ove školske godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronskim putem, preko portala Moja srednja školam, rekao je danas direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo… »
Kancelarija: Upis đaka u srednje škole "bez ijednog papira", elektronski putem portala
N1 Info pre 5 sati
Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole i upisa u srednju školu i ove školske godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronski na portalu Moja srednja škola, saopštila je Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku… »
Sve aktivnosti za upis preko portala Moja srednja škola
Danas pre 5 sati
Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole i upisa u srednju školu i ove školske godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronski na portalu Moja srednja škola, saopštila je danas Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku… »
Vesti dana »
Usijale se veze Vašingtona, Moskve i Kijeva! Tramp razgovarao sa Putinom i Zelenskim: Nakon rođendanske čestitke usledile goruće teme
Kurir pre 14 minutajoš 30 povezanih
Reakcije zbog hapšenja na Srba na Kosovu: Svečlja kaže da je Srbija počinila genocid; Marko Jakšić da Kurti želi da se svaki Srbin oseća nesigurno
Insajder pre 3 satajoš 38 povezanih
Pojavio se snimak sudara u Jadranskom moru: Ima mrtvih kod Splita, jedrilica potonula (video)
Mondo pre 3 satajoš 29 povezanih