Povezane vesti
Ćetković za Euronews Srbija: Pozorište danas traži disciplinu, a ne boemski život
Euronews pre 25 dana
Dobitnik Sterijine nagrade za glumačko ostvarenje u predstavi "Moje pozorište", glumac Vojin Ćetković, kaže da ovo priznanje ne doživljava kao lični uspeh, već kao nagradu celom ansamblu koji je zajedno stvarao predstavu reditelja Borisa Liješevića… »
Vojin Ćetković: Pozorište je moje primarno zanimanje, a predstava Moje pozorište nastala je iz strasti, prijateljstva i istine…
Insajder pre 25 dana
Predstava „Moje pozorište“, autorski projekat Borisa Liješevića i ansambla Ateljea 212, obeležila je ovogodišnje Sterijino pozorje osvojivši osam nagrada, uključujući priznanja publike i stručnog žirija. Među nagrađenima je i Vojin Ćetković, koji je za… »
Vesti dana »
Savremena politika: Za sada bez dogovora o otvaranju Klastera 3, ali procedura nije završena
N1 Info pre 59 minutajoš 27 povezanih
Sirene za uzbunu u Jordanu nakon iranskih napada, Iran tvrdi da je napao američke baze u regionu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 33 povezane
"Kakav skandal, sram vas bre bilo" Skupština Srbije: Brnabić dala opomenu poslaniku "Mi, glas iz naroda" zbog vređanja žena (video)
Blic pre 1 satjoš 24 povezane
Trampov niz gafova na NATO samitu: Izmislio bilione, pa stvorio „Islamsku Republiku Japan“
Nova pre 2 satajoš 51 povezana
Uvođenje ETIAS-a odlaže se za sledeću godinu zbog gužvi na granicama EU
RTS pre 1 satjoš 20 povezanih