Povezane vesti
Kome smeta Viz er u Beogradu i zašto je važan: "Zbog njihovog prisustva i ostali moraju da drže niže cene"
N1 Info pre 10 sati
Za razliku od MOL-a, mađarski niskobudžetni avio-prevoznik Viz er kao da nije dobrodošao u Srbiji. Ta kompanija se posle donošenja novog Pravilnika o vazdušnom saobraćaju obratila i Briselu. Evropska komisija sada proverava da li je Odluka srpskog… »
Tema jutra: Gost Predrag Vujović
N1 Info pre 12 sati
"Ovo mi liči na 'Mrdićev zakone', ali u vazduhoplovstvu. Ovo je odluka koja će imati velikosežne negativne posledice na više elemenata koji učestvuju u avio-saobraćaju, a korist samo za jednog", ocenio je za N1 nekadašnji direktor nekadašnjeg JAT-a… »
Vujović o situaciji sa Viz erom: Ovo mi liči na "Mrdićeve zakone", ali u vazduhoplovstvu
N1 Info pre 13 sati
"Ovo mi liči na 'Mrdićeve zakone', ali u vazduhoplovstvu. Ovo je odluka koja će imati velikosežne negativne posledice na više elemenata koji učestvuju u avio-saobraćaju, a korist samo za jednog", ocenio je za N1 nekadašnji direktor nekadašnjeg JAT-a… »
Nekadašnji direktor JAT-a o situaciji sa Viz erom: Ovo liči na "Mrdićeve zakone", ali u vazduhoplovstvu
Radio 021 pre 13 sati
"Ovo mi liči na 'Mrdićev zakone', ali u vazduhoplovstvu", ocenio je nekadašnji direktor JAT-a Predrag Vujović, povodom regulatornih problema sa kojima bi se mađarska avio-kompanija Viz er mogla suočiti u Srbiji. Kako Vujović kaže za N1, za očekivati bi… »
Vesti dana »
Tragedija Ekvadora u 90. minutu! Tri puta pogađali okvir gola, pa doživeli neviđeni šok - Dijalo heroj Slonova! (video)
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih
Srbija danas podeljena na dva dela! U ovim krajevima prete pljuskovi, grmljavina i nepogode, a evo gde će se građani "pržiti" na skoro 30 stepeni
Blic pre 35 minutajoš 6 povezanih
Danas počinje polaganje male mature. Osmaci tačno u 9 časova rade ispit iz maternjeg jezika, a ovo je sve što treba da znaju
Blic pre 15 minutajoš 3 povezane