Povezane vesti
Marko Gačić nije pozvao roditelje na proslavu otkrivanja pola deteta: "Pravili smo za najbliže žurku"
Telegraf pre 24 dana
Pevač Marko Gačić ponovo je u centru pažnje nakon što je sa partnerkom Saškom Stričević organizovao proslavu otkrivanja pola bebe koju očekuju. Na slavlju su bila i njegova deca iz braka sa pevačicom Gogom Gačić, a budući roditelji saznali su da čekaju… »
"Roditelji podržavaju moju novu ženu": Marko Gačić o porodičnim skandalima, pa odbrusio bivšoj kumi Tamari
Mondo pre 23 dana
Poznati pevač Marko Gačić, se nedavno razveo od koleginice Goge Gačić i uplovio u novu romansu sa izabranicom Saškom sa kojom sada čeka sina. Danas je stigao na beogradski aerodrom gde je otvoreno progovorio o svim porodičnim skandalima. Pevač je otkrio… »
Marko Gačić otkrio zašto njegovi roditelji nisu bili na otkrivanju pola deteta Sve o porodičnim skandalima i bivšoj ženi Gogi…
Kurir pre 24 dana
Poznati pevač Marko Gačić, koji se nedavno razveo od koleginice Goge Gačić sa izabranicom Saškom čeka sina. On je na aerodromu s novinarima otvoreno progovorio o svim porodičnim skandalima. Pevač je otkrio u kakvim je zapravo odnosima sa bivšom suprugom… »
"Roditelji podržavaju moju novu ženu" Marko Gačić o porodičnim skandalima, pa odbrusio bivšoj kumi Tamari: "Ljudi mnogo sebi…
Blic pre 24 dana
Marko Gačić je otvoreno govorio o svom odnosu sa bivšom ženom Gogom i novom partnerkom Saškom, sa kojom očekuje sina. Goga i Marko su dogovorili sporazumni razvod i ostali u kontaktu zbog dece, rešili su i alimentaciju. Poznati pevač Marko Gačić, koji se… »
Vesti dana »
„Sve je to očekivano“ Vučić u Dnevniku RTS-a o klasteru 3: Samo dve-tri zemlje su bile snažno protiv, ne treba previše očajavati, ali žao mi je saboraca koji su vredno radili
Dnevnik pre 15 minutajoš 44 povezane
Vučić: Osnovna primedba iz EU je uvedite sankcije Rusiji i ukinite ruske medije – to nećemo
Sputnik pre 0 minutajoš 22 povezane
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih