Povezane vesti
"Htela je da popije tablete, spasila sam joj život" – poznatu voditeljku srela žena u kafiću, pa joj otkrila dugo čuvanu tajnu…
Kurir 14.06.2026
Ruška Jakić, poznata srpska novinarka je progovorila o svom novom biznisu koji je pokrenula u 87. godini života, a situacija sa ženom kojoj je spasila život mnoge je šokirala. Naime, Ruška Jakić živi život po svojim pravilima, a kako je sve generacije… »
"Htela je da popije tablete, spasila sam joj život" Rušku Jakić srela žena u kafiću, pa joj otkrila dugo čuvanu tajnu
Blic 14.06.2026
Zahvaljujući njenoj televizijskoj poruci, žena je odustala od najgoreg. Umesto zdravstvene knjižice u novčaniku, Ruška savjetuje: „Imam koverat za uživanje, ne za crne dane“. Ruška Jakić, poznata srpska novinarka je progovorila o svom novom biznisu koji… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 31 povezana
Srpskim auto-putevima za samo tri meseca prošlo 26 miliona vozila: Od putarine bi moglo da se slije 600 miliona evra
Blic pre 4 minutajoš 14 povezanih
Dvojica radnika spasena iz tunela u Nepalu 9 dana posle jakih poplava
Nedeljnik pre 1 satjoš 14 povezanih
Beograd danas bez vode na više lokacija: Vodovod apeluje na građane da se pripreme
NIN pre 2 satajoš 13 povezanih
RGZ uvodi novu praksu: Dostavljaće građanima potvrdu da je završen upis u katastar nepokretnosti
N1 Info pre 59 minutajoš 9 povezanih