Povezane vesti
DEA ĐURĐEVIĆ O ODLASKU SA PINKA: Voditeljka se povukla u trudnoći, pa priznala: „Posle svega što mi se dogodilo, još više sam…
Svet & Skandal 15.06.2026
Dea Đurđević godinama je voditeljka televizije Pink čije je i jedno od zaštitnih lica. Ona se povukla iz javnosti kako bi uživala u trudnoći, a sada je otkrila da li je razmišljala o prelasku na drugu televiziju. Dea je nedavno ušla u sedmi mesec… »
Trudna Dea Đurđević iskreno progovorila o odlasku sa Pinka: "Bavila bih se politikom da nisam novinarka"
Mondo 15.06.2026
Dea Đurđević godinama je voditeljka televizije Pink čije je i jedno od zaštitnih lica. Ona se povukla iz javnosti kako bi uživala u trudnoći, a sada je otkrila da li je razmišljala o prelasku na drugu televiziju. Dea je nedavno ušla u sedmi mesec… »
Trudna Dea Đurđević o odlasku sa Pinka: Povukla se sa ekrana, sada otkriva "Posle svega što mi se dogodilo..."
Telegraf 15.06.2026
Vesti dana »
Autobus sa turistima iz Srbije u Bugarskoj sleteo sa puta, jedna osoba lakše povređena
RTV pre 5 satijoš 33 povezane
U Srbiji aktivno 39 požara: Lokalne situacije pod kontrolom u opštinama Bujanovac i Bojnik
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 23 povezane
Kraj i razočaranje za Angelinu: Rana eliminacija i 12. mesto u Evropi
Euronews pre 23 minutajoš 39 povezanih
Đoković ispao u drugom kolu Sinsinatija – Tirante i teški uslovi jači od Srbina
RTS pre 2 minutajoš 50 povezanih