Povezane vesti

"Da li je moguće da to radiš?" Jelisaveta je ovako govorila o porodici, pa otkrila šta je Milošu smetalo

"Da li je moguće da to radiš?" Jelisaveta je ovako govorila o porodici, pa otkrila šta je Milošu smetalo

Telegraf pre 2 dana
Glumica Jelisaveta Orašanin stavila je tačku na brak sa nekadašnjim košarkašem Milošem Teodosićem i uživa u ljubavi sa kolegom Pavlom Mensurom, koji je više od deceniju mlađi od nje. O njenom odnosu sa Teom se i te kako priča, a ona je mnogo puta u… »
Jelisaveta Orašanin u javnosti nakon razvoda: Dok svi bruje o vezi s mlađim kolegom, ona ne skida osmeh s lica

Jelisaveta Orašanin u javnosti nakon razvoda: Dok svi bruje o vezi s mlađim kolegom, ona ne skida osmeh s lica

Telegraf pre 1 dan
Glumica Jelisaveta Orašanin pojavila se na promociji filma "Kengur se vraća kući", u kojem tumači jednu od glavnih uloga, a svojim dolaskom privukla je veliku pažnju prisutnih. Ovo je jedno od retkih javnih pojavljivanja glumice otkako se u medijima… »
Paparaco! Jelisaveta Orašanin u zagrljaju kolege nakon razvoda ne skida osmeh sa lica: Elegantna od glave do pete (foto)

Paparaco! Jelisaveta Orašanin u zagrljaju kolege nakon razvoda ne skida osmeh sa lica: Elegantna od glave do pete (foto)

Blic pre 1 dan
Na promociji je bila nasmejana, razgovarala sa kolegama Jelisaveta i Pavle sada javno pokazuju svoju vezu i često posećuju rejv žurke Jelisaveta Orašanin izbegava javna pojavljivanja otkako smo saznali za njenu vezu sa 11 godina mlađim kolegom Pavlom… »
Jelisaveta sad ljubi Mensura, ali ni Teodosića se ne odriče: Mnogi će biti iznenađeni ovim fotografijama (FOTO)

Jelisaveta sad ljubi Mensura, ali ni Teodosića se ne odriče: Mnogi će biti iznenađeni ovim fotografijama (FOTO)

Nova pre 2 dana
Vest o razvodu Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić odjeknula je u domaćoj javnosti, a dodatnu pažnju izazvali su navodi da je glumica sreću pronašla kraj 11 godina mlađeg kolege Pavle Mensur. Poslednjih dana pojavile su se i fotografije, kao i snimak na… »
"Izađem u grad sa drugaricom, on mi celu noć piše poruke": Ovakav je zapravo bio brak Jelisavate i Teodosića

"Izađem u grad sa drugaricom, on mi celu noć piše poruke": Ovakav je zapravo bio brak Jelisavate i Teodosića

Mondo pre 2 dana
O braku Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića ne prestaje da se priča, a nakon priča o razvodu koji su uspešno krili godinu dana, ni jedna ni druga strana nisu se oglašavale. I dok javnost nastavlja sa spekulacijama šta je pošlo po zlu u odnosu glumice… »
"Izađem u grad, on mi celu noć piše! Kažu mi - Jao i Miloš je večeras sa nama", glumica ovako pričala o braku

"Izađem u grad, on mi celu noć piše! Kažu mi - Jao i Miloš je večeras sa nama", glumica ovako pričala o braku

Telegraf pre 2 dana
Glumica Jelisaveta Orašanin se razvodi od Miloša Teodosića, a nedavno je uplovila u vezu sa 11 godina mlađim glumcem Pavlom Mensurom. Orašaninova je jednom prilikom govorila o svom odnosu sa košarkašem, kada je otkrila kako se on ponaša kada ona izađe u… »
"Izađem u grad sa drugaricom, on mi celu noć piše poruke, kažu mi: Jao i Miloš je večeras sa nama": Ovako je Jelisaveta…

"Izađem u grad sa drugaricom, on mi celu noć piše poruke, kažu mi: Jao i Miloš je večeras sa nama": Ovako je Jelisaveta…

Nova pre 2 dana
Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić doneli su odluku da se razvedu nakon devet godina braka, a vest o krahu njihove ljubavi je izazvala veliku pažnju u javnosti. Jelisaveta i Miloš su u braku dobili dvoje dece, Bogdana i Petru, a oboje… »
"Izađem u grad sa drugaricom, on mi celu noć piše poruke... kaže mi ona: Jao, i Miloš je večeras sa nama", Jelisaveta iskreno…

"Izađem u grad sa drugaricom, on mi celu noć piše poruke... kaže mi ona: Jao, i Miloš je večeras sa nama", Jelisaveta iskreno…

Kurir pre 2 dana
Privatni život J elisavete Orašanin ponovo je dospeo u središte pažnje domaće javnosti. Mediji već danima pišu o kraju njenog braka sa Milošem Teodosićem,ali i o mogućoj romansi sa glumcem Pavlom Mensurom, sa kojim se godinama poznavala i družila… »
"Izađem u grad sa drugaricom, on mi celu noć piše poruke, kažu mi: Jao i Miloš je večeras sa nama!" Jelisaveta o braku sa…

"Izađem u grad sa drugaricom, on mi celu noć piše poruke, kažu mi: Jao i Miloš je večeras sa nama!" Jelisaveta o braku sa…

Blic pre 2 dana
Jelisaveta i Pavle su svoju vezu uspešno krili od javnosti više od godinu dana. Prvi put su javno viđeni zajedno krajem marta prošle godine, a sada su uslikani kako razmenjuju nežnosti. Jelisaveta Orašanin se još nije razvela od Miloša Teodosića, a… »
Jelisaveta Orašanin o gubitku bebe: Glumica je jednom govorila o bolnom periodu: "Nosila sam blizance, ali je ostala Petra"

Jelisaveta Orašanin o gubitku bebe: Glumica je jednom govorila o bolnom periodu: "Nosila sam blizance, ali je ostala Petra"

Blic pre 2 dana
Tokom trudnoće sa blizancima, Jelisaveta je doživela nesreću i izgubila jednu bebu, ali je iz petog pokušaja rodila ćerku Petru. Iskreno je progovorila o teškom periodu života, borbi za potomstvo i saobraćajnoj nesreći. Glumica Jelisaveta Orašanin… »
"Normalno je da hoće da budu sa mnom": Jelisaveta se razvela od Teodosića, ovo joj je zamerao u odnosu sa decom

"Normalno je da hoće da budu sa mnom": Jelisaveta se razvela od Teodosića, ovo joj je zamerao u odnosu sa decom

Mondo pre 2 dana
Jelisaveta Orašanin stavila je tačku na brak sa nekadašnjim košarkašem Milošem Teodosićem i uživa u ljubavi sa kolegom Pavlom Mensurom, koji je više od deceniju mlađi od nje. O njenom odnosu sa Teom se i te kako priča, a ona je mnogo puta u javnosti… »
"Normalno je da deca hoće da budu sa mnom": Jelisaveta stavila tačku na brak sa Teodosićem, a jedno joj je zamerao kao roditelj…

"Normalno je da deca hoće da budu sa mnom": Jelisaveta stavila tačku na brak sa Teodosićem, a jedno joj je zamerao kao roditelj…

Kurir pre 2 dana
Dramska umetnica Jelisaveta Orašanin okončala je bračnu zajednicu sa bivšim košarkaškim asom Milošem Teodosićem, dok mediji uveliko prenose spekulacije da je navodno pronašla novu emotivnu sreću pored mlađeg kolege Pavla Mensura. Iako su detalji o njenom… »
"Normalno da deca hoće da budu sa mnom" Jelisaveta je stavila tačku na brak sa Teom, a evo šta joj je on zamerao u odnosu sa…

"Normalno da deca hoće da budu sa mnom" Jelisaveta je stavila tačku na brak sa Teom, a evo šta joj je on zamerao u odnosu sa…

Blic pre 2 dana
Jelisaveta je istakla da je deci maksimalno posvećena i da im želi pružiti zabavno i srećno detinjstvo, iako su različitih karaktera. Njen bivši suprug Miloš ponekad nije razumeo njen takmičarski duh u igri sa decom, ali je ona insistirala na aktivnoj… »

Vesti dana »