Povezane vesti
"Umro je na rukama svojoj ženi i meni": Sloboda Mićalović svedočila je trenutku kada je Manda preminuo
Kurir pre 2 dana
Pre tačno jednu deceniju, kulturni prostor i čitavu domaću javnost duboko je potresla i unesrećila vest o iznenadnom odlasku glumačkog velikana Milorada Mandića Mande. Svoj životni put završio je na najuzvišeniji i najpotresniji umetnički način -… »
"Umro mi je na rukama" Kobnih 15 minuta nakon kojih je Manda zauvek otišao: Bolna priča glumice o smrti kolege
Telegraf pre 2 dana
Pre tačno deset godina, pozorišnu scenu i celokupnu domaću javnost duboko je potresla vest o iznenadnoj smrti legendarnog glumca Milorada Mandića Mande, koji je preminuo radeći ono što je najviše voleo - na sceni, tokom izvođenja predstave. Njegov… »
"Umro mi je na rukama" Kobnih 15 minuta nakon kojih je Manda zauvek otišao, potresno svedočenje naše glumice o smrti kolege
Blic pre 2 dana
Tokom predstave u ulozi Kapetana Kuke, iznenada je pao na pod, što je prvo bilo shvaćeno kao deo izvođenja. Nakon što su shvatili ozbiljnost situacije, publika je evakuisana, a Hitna pomoć je brzo došla, ali nije bilo spasa. Pre tačno deset godina… »
"Umro mi je na rukama": Potresno svedočenje naše glumice o smrti Milorada Mandića Mande koje tera suze na oči
Nova pre 2 dana
Pre deset godina domaću javnost potresla je vest o smrti legendarnog glumca Milorada Mandića Mande, koji je preminuo na sceni tokom izvođenja predstave. Tim povodom, njegova koleginica Sloboda Mićalović prisetila se jednog od najtežih trenutaka u svojoj… »
"Umro mi je na rukama": Potresna ispovest glumice o poslednjim trenucima Milorada Mandića Mande
Mondo pre 2 dana
Prošlo je tačno deset godina od kada nas je napustio legendarni glumac, Milorad Mandić Manda. O strašnom gubitku govorila je njegova koleginica Sloboda Mićalović koja se nalazi u pozorištu kada je glumac pao pred njenim očima. Pogledajte Mandine… »
Vesti dana »
U Žablju uhapšen A. S. zbog sumnje na proizvodnju i prodaju droge
Serbian News Media pre 47 minutajoš 29 povezanih
Treći dan male mature – objavljena rešenja testova iz izbornih predmeta
RTS pre 12 minutajoš 60 povezanih
Janjić (SRCE): Vlast ignoriše ključne preporuke EU o pravosudnim zakonima
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
Sedmi dan Mundijala - Hrvatska i Engleska u prvom planu, mnogo zicera za favorite
RTS pre 3 satajoš 109 povezanih
Tramp negirao da SAD planiraju fond od 300 milijardi dolara za Iran
Euronews pre 12 minutajoš 25 povezanih