Povezane vesti
Porfirije objasnio zašto je rekao: "Pojavi se neki debil" dok je mislio da su kamere isključene
Nova 15.06.2026
Patrijarh Porfirije izjavio je sinoć da ga je pogodilo poređenje donošenja Pojasa Presvete Bogorodice u Hram Svetog Save u Beogradu sa koncertom hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona. On je za Radio "Slovo ljubve" izjavio da se sa sabotažama i… »
Porfirije: Pogodilo me je poređenje Pojasa Presvete Bogorodice sa Tompsonovim koncertom
N1 Info 15.06.2026
Patrijarh Porfirije izjavio je sinoć da ga je pogodilo poređenje donošenja Pojasa Presvete Bogorodice u Hram Svetog Save u Beogradu sa koncertom hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona. On je za Radio "Slovo ljubve" izjavio da se sa sabotažama i… »
Patrijarh Porfirije: Pogodilo me je poređenje Pojasa Presvete Bogorodice sa Tompsonom
Beta 15.06.2026
Patrijarh Porfirije: Pogodilo me je poređenje Pojasa Presvete Bogorodice sa Tompsonom
Radio 021 15.06.2026
Patrijarh Porfirije izjavio je da ga je pogodilo poređenje donošenja Pojasa Presvete Bogorodice u Hram Svetog Save u Beogradu sa koncertom hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona. On je za Radio "Slovo ljubve" izjavio da se sa sabotažama i neistinama u… »
Nedeljnik 15.06.2026
Patrijarh Porfirije izjavio je sinoć da ga je pogodilo poređenje donošenja Pojasa Presvete Bogorodice u Hram Svetog Save u Beogradu sa koncertom hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona. On je za Radio „Slovo ljubve“ izjavio da se sa sabotažama i… »
Serbian News Media 15.06.2026
Patrijarh Porfirije izjavio je sinoć da ga je pogodilo poređenje donošenja Pojasa Presvete Bogorodice u Hram Svetog Save u Beogradu sa koncertom hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona. On je za Radio „Slovo ljubve“ izjavio da se sa sabotažama i… »
Pravo u centar 15.06.2026
Radio sto plus 15.06.2026
On je za Radio “Slovo ljubve” izjavio da se sa sabotažama i neistinama u javnosti suočava “već duže vreme”, ali da je, kako tvrdi, njegovo da trpi. “Napadi i klevete koji traju godinama mene lično ne pomeraju, ali su mi rekli da je neko uporedio sve što… »
Danas 15.06.2026
Vesti dana »
"Uložili smo 4,01 milion evra u Drvar"; Vučić najavio i 1,5 miliona za tržni centar: "Srbija uvek uz vas"
B92 pre 48 minutajoš 28 povezanih
Macut apelovao da se racionalno troši struja, sutra hitna sednica Štaba za vanredne situacije
Danas pre 53 minutajoš 45 povezanih
Rasim Ljajić napustio funkciju predsednika Socijaldemokratske partije Srbije
Insajder pre 4 satijoš 26 povezanih
Srbija pod uticajem snažnog toplotnog talasa i visokih temperatura
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 72 povezane
Tramp odložio napade na Iran, Teheran negira dogovor, nove žrtve u Gaze
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 39 povezanih