Povezane vesti
Dušan Tadić o nesporazumu sa Piksijem Stojkovićem: „Selektor se osećao malo uvređenim i pokušao je da okrene grupu protiv mene“…
Danas pre 3 sata
Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije SrbijeDušan Tadić otvoreno je pričao o svom odnosu sa bivšim selektorom Draganom Stojkovićem. Posle meča protiv Engleske na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj 2024. godine, Tadić je rekao da je najbolji i… »
"Ovo je moj dobronameran savet Veljku": Tadić više nikad u dresu Srbije i zna dobro zašto
Mondo pre 2 sata
Dušan Tadić nije hteo da se vrati u reprezentaciju na poziv Dragana Stojkovića Piksija, s kojim je bio u svađi, dok nije pristao ni kada ga je pozvao Veljko Paunović. Rekao je Paunović da ima želju da opet vidi Tadića u dresu Srbije, da niko nije… »
Ljudi, jel moguće da se ovo dešavalo u reprezentaciji?! Tadić: Piksi je pokušao da okrene saigrače protiv mene! Ušao je u…
Kurir pre 3 sata
Zašto nismo na Mundijalu? Pa, posle intervjua Dušana Tadića datom portalu Mozzart sport stvari su potpuno jasne. U našem timu su vladale toliko bolesne sujete da uopšte nije čudo što gubimo gde god se pojavimo. Epska sramota - to su možda i blage reči… »
Tadić bez dlake na jeziku o sukobu sa Piksijem: „Svi na klupi su se hvatali za glavu i govorili: ’Ovo je idealno za tebe, da…
Hot sport pre 5 sati
Bivši selektor mu skraćivao minutažu! Dušan Tadić prvi put je detaljno govorio o dešavanjima tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, otkrivši kako je došlo do nesuglasica sa selektorom Draganom Stojkovićem, ali i pozadinu izjave koja je izazvala veliku… »
Tadić: Piksi je hteo da okrene svlačionicu protiv mene
Sport klub pre 4 sati
Dušan Tadić, nekadašnji kapiten i reprezentativac Srbije, otvorio je dušu o svom odnosu sa bivšim selektorom Draganom Stojkovićem. U velikom intervju za Mocart sport, sjajni vezista je govorio kako su Piksi i on sjajno funkcionisali, ali vremenom je to… »
"Pokušao je da okrene fudbalere protiv mene": Tadić prvi put progovorio o sukobu sa Piksijem, zbog ovog se Srbija izblamirala…
Nova pre 4 sati
Bivši kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić govorio je o odnosu sa nekadašnjim selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem. Kako je počelo i kako je puklo. Tadić je rekao da je Stojković reprezentaciji uneo novu energiju i samopouzdanje, barem isprva… »
Tadić brutalno udario na Piksija! "U oči mi je govorio jedno, a iza leđa spremao moju propast..."
Večernje novosti pre 4 sati
Bivši kapiten Srbije Dušan Tadić (38) potvrdio je da je njegova priča sa nacionalnim timom završena. Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia I pored poziva novog selektora Paunovića, Tadić nema nameru da ponovo obuče dres "orlova". Kao glavni… »
Definitivan kraj jedne ere: Tadić rekao NE reprezentaciji!
B92 pre 4 sati
Bivši kapiten Srbije Dušan Tadić potvrdio je da se više neće vraćati u nacionalni tim i da je njegova reprezentativna karijera definitivno završena. U razgovoru za Mozzart sport, Tadić je otkrio da je po dolasku novog selektora Veljka Paunovića bilo… »
Tadić: "Piksi od mene pravio veterana, gledam i pitam se da li je moguće!?"
Sportske.net pre 5 sati
Nekadašnji kapiten Srbije Dušan Tadić govorio je u opširnom intervjuu za Mocart sport o brojnim temama, sa posebnim osvrtom na svoju reprezentativnu karijeru tokom koje je odigrao rekordnih 111 mečeva za nacionalni tim. Da li je bilo priče o povratku u… »
Dušan Tadić: "Piksi hteo da okrene tim protiv mene, terao me da se izvinim"
Mondo pre 5 sati
Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić (38) povukao se iz nacionalnog tima posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj, na kome se posvađao sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem. I pored poziva novog selektora Paunovića, nema nameru da… »
Reči koje odzvanjaju - Tadić otvorio dušu kao nikada pre! Otkrio sve tajne haosa sa Piksijem, isplivali su detalji: "Bilo je…
Kurir pre 5 sati
Dušan Tadić godinama je bio jedan od najboljih, pa verovatno i najbolji, igrač reprezentacije Srbije. Sada je, u razgovoru za Mozzart Sport, otvorio dušu kao nikada pre i dotakao se brojnih zanimljivih tema. Od aktuelnih otkaza reprezentativaca za… »
Tadić udario na Piksija: "Pokušao je da okrene grupu protiv mene"
B92 pre 5 sati
Bivši kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić govorio je o odnosu sa nekadašnjim selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem. U intervjuu za Mozzart sport Tadić je objasnio da je dolazak Stojkovića doneo novu energiju u nacionalni tim. "Pa, u početku je… »
Tadić progovorio o sukobu sa Piksijem na EP: "Gledam i pitam se da li je j****o moguće da se to dešava..."
Telegraf pre 5 sati
Doskorašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, izneo je do sada nepoznate detalje o dešavanjima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. U opširnoj ispovesti za "Mocartsport", Tadić je objasnio hronologiju nesporazuma sa selektorom Draganom… »
Tadić potvrdio da je završio sa reprezentacijom Srbije: "Ovo je jedan od glavnih razloga što se ne vraćam"
Telegraf pre 5 sati
Doskorašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, definitivno je potvrdio da se više neće vraćati u tabor Orlova! Iako su se dolaskom Veljka Paunovića na mesto selektora pojavile spekulacije da bi desetka Srbije mogla ponovo da obuče dres… »
Vesti dana »
Objavljen test iz srpskog jezika: Da li biste položili malu maturu i koliko biste bodova imali?
Euronews pre 11 minutajoš 65 povezanih
Unesko se oglasio povodom napada: Kijevsko-pečevska lavra ozbiljno oštećena?
Telegraf pre 6 minutajoš 51 povezana
Majke dece sa smetnjama u razvoju iz Bečeja počele štrajk glađu zbog troškova prevoza do škole
Insajder pre 5 satijoš 7 povezanih
Suđenje optuženima za pripremanje nasilne promene ustavnog uređenja odloženo za 11. septembar
RTV pre 1 satjoš 23 povezane