Povezane vesti
Milomir Jaćimović se javio na izdržavanje zatvorske kazne: Do sad sam platio 4 miliona dinara, nezakonite kazne ću pošteno da…
Nedeljnik pre 2 sata
Autoprevoznik Milomir Jaćimović došao je danas na izdržavanje zatvorske kazne u novosadskoj Klisi zbog neplaćenih prekršajnih kazni. On kaže da je do sada četiri miliona dinara kazni do sada platio i moli javnost da više ne uplaćuje novac, piše N1… »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović se javio na izdržavanje kazne u zatvoru na Klisi
Radio 021 pre 1 sat
Autoprevoznik Milomir Jaćimović došao je danas na izdržavanje zatvorske kazne u zatvoru na Klisi zbog neplaćenih prekršajnih kazni. On kaže da je do sada četiri miliona dinara kazni platio i moli javnost da mu više ne uplaćuje novac. "Ja sam se odlučio… »
Jaćimović počeo izdržavanje kazne u zatvoru na Klisi
In medija pre 1 sat
Autoprevoznik Milomir Jaćimović došao je danas na izdržavanje zatvorske kazne u zatvoru na Klisi zbog neplaćenih prekršajnih kazni. On kaže da je do sada četiri miliona dinara kazni platio i moli javnost da mu više ne uplaćuje novac. –Ja sam se odlučio… »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović javio se u zatvor na Klisi zbog neplaćenih kazni
Insajder pre 2 sata
Autoprevoznik Milomir Jaćimović došao je danas na izdržavanje zatvorske kazne u novosadskoj Klisi zbog neplaćenih prekršajnih kazni. On kaže da je do sada četiri miliona dinara kazni do sada platio i moli javnost da više ne uplaćuje novac, prenosi N1… »
Milomir Jaćimović se javio u zatvor na Klisi: Do sad sam platio četiri miliona dinara, nezakonite kazne ću pošteno da odležim…
N1 Info pre 2 sata
Autoprevoznik Milomir Jaćimović došao je danas na izdržavanje zatvorske kazne u novosadskoj Klisi zbog neplaćenih prekršajnih kazni. On kaže da je do sada četiri miliona dinara kazni do sada platio i moli javnost da više ne uplaćuje novac. Milomir… »
Milomir Jaćimović otišao u zatvor
Danas pre 2 sata
Autoprevoznik Milomir Jaćimović došao je danas na izdržavanje zatvorske kazne u novosadskoj Klisi zbog neplaćenih prekršajnih kazni. On kaže da je do sada četiri miliona dinara kazni do sada platio i moli javnost da više ne uplaćuje novac. Milomir… »
Milomir Jaćimović otišao u zatvor, oglasio se njegov sin: Auto-prevoznik zbog prekršajnih kazni iza rešetaka, kaže da o njima…
Nova pre 3 sata
Auto-prevoznik iz Novog Sada Milomir Jaćimović poslat je jutros u Okružni zatvor na Klisi, potvrdio je za Novu njegov sin Milan. "Otac je jutros dobio rešenje od suda da se javi u Okružni zatvor u Novom Sadu, u zatvor na Klisi i mi smo sada tu", rekao… »
Advokat Milomira Jaćimovića: On je rešen da danas ode na izdržavanje kazne u zatvoru u novosadskoj Klisi
Nova pre 4 sati
Prevoznik Milomir Jaćimović, poznat po podršci studentskim protestima, ne odustaje od odluke da se danas javi na izdržavanje kazne u zatvoru u novosadskoj Klisi zbog neplaćenih prekršajnih kazni, za koje tvrdi da o njima nije bio blagovremeno obaveštavan… »
Advokat: Jaćimović rešen da danas ode na izdržavanje kazne u zatvoru u novosadskoj Klisi
N1 Info pre 5 sati
Prevoznik Milomir Jaćimović, poznat po podršci studentskim protestima, ne odustaje od odluke da se danas javi na izdržavanje kazne u zatvoru u novosadskoj Klisi zbog neplaćenih prekršajnih kazni, za koje tvrdi da o njima nije bio blagovremeno obaveštavan… »
Vesti dana »
Objavljena rešenja testa iz srpskog jezika: Pogledajte odgovore sa prvog dana male mature
NIN pre 32 minutajoš 65 povezanih
Zelenski pozvao G7 na odlučan odgovor Rusiji posle novog talasa njenih napada
Danas pre 7 minutajoš 51 povezana
Dve majke dece sa teškoćama u razvoju iz Bečeja započele štrajk glađu
Radio 021 pre 4 satijoš 7 povezanih
Odloženo suđenje studentima uhapšenim posle Vidovdanskog protesta u Beogradu
Beta pre 2 satajoš 23 povezane