Povezane vesti
Prevoznik Jaćimović javio se u zatvor na Klisi zbog neplaćenih kazni za prekršaje
Newsmax Balkans 15.06.2026
Prevoznik Milomir Jaćimović, poznat po podršci studentskim protestima, otišao je na odsluženje kazne i primljen je u novosadski zatvor u Klisi, gde bi trebalo da provede najmanje 30 dana. Prema rečima njegovog sina, Jaćimović bi trebalo da uz dosadašnje… »
Autoprevoznik Jaćimović sam došao u zatvor: “Molim narod da kazne ne uplaćuju”
Luftika 15.06.2026
Autoprevoznik Milomir Jaćimović došao je jutros (15. jun) na izdržavanje zatvorske kazne u novosadskoj Klisi zbog neplaćenih prekršajnih kazni. On kaže da je do sada četiri miliona dinara kazni do sada platio i moli javnost da više ne uplaćuje novac… »
Milomir Jaćimović se javio na izdržavanje zatvorske kazne: Do sad sam platio 4 miliona dinara, nezakonite kazne ću pošteno da…
Nedeljnik 15.06.2026
Autoprevoznik Milomir Jaćimović došao je danas na izdržavanje zatvorske kazne u novosadskoj Klisi zbog neplaćenih prekršajnih kazni. On kaže da je do sada četiri miliona dinara kazni do sada platio i moli javnost da više ne uplaćuje novac, piše N1… »
Jaćimović počeo izdržavanje kazne u zatvoru na Klisi
In medija 15.06.2026
Autoprevoznik Milomir Jaćimović došao je danas na izdržavanje zatvorske kazne u zatvoru na Klisi zbog neplaćenih prekršajnih kazni. On kaže da je do sada četiri miliona dinara kazni platio i moli javnost da mu više ne uplaćuje novac. –Ja sam se odlučio… »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović se javio na izdržavanje kazne u zatvoru na Klisi
Radio 021 15.06.2026
Autoprevoznik Milomir Jaćimović došao je danas na izdržavanje zatvorske kazne u zatvoru na Klisi zbog neplaćenih prekršajnih kazni. On kaže da je do sada četiri miliona dinara kazni platio i moli javnost da mu više ne uplaćuje novac. "Ja sam se odlučio… »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović javio se u zatvor na Klisi zbog neplaćenih kazni
Insajder 15.06.2026
Autoprevoznik Milomir Jaćimović došao je danas na izdržavanje zatvorske kazne u novosadskoj Klisi zbog neplaćenih prekršajnih kazni. On kaže da je do sada četiri miliona dinara kazni do sada platio i moli javnost da više ne uplaćuje novac, prenosi N1… »
Milomir Jaćimović se javio u zatvor na Klisi: Do sad sam platio četiri miliona dinara, nezakonite kazne ću pošteno da odležim…
N1 Info 15.06.2026
Autoprevoznik Milomir Jaćimović došao je danas na izdržavanje zatvorske kazne u novosadskoj Klisi zbog neplaćenih prekršajnih kazni. On kaže da je do sada četiri miliona dinara kazni do sada platio i moli javnost da više ne uplaćuje novac. Milomir… »
Milomir Jaćimović otišao u zatvor
Danas 15.06.2026
Autoprevoznik Milomir Jaćimović došao je danas na izdržavanje zatvorske kazne u novosadskoj Klisi zbog neplaćenih prekršajnih kazni. On kaže da je do sada četiri miliona dinara kazni do sada platio i moli javnost da više ne uplaćuje novac. Milomir… »
Milomir Jaćimović otišao u zatvor, oglasio se njegov sin: Auto-prevoznik zbog prekršajnih kazni iza rešetaka, kaže da o njima…
Nova 15.06.2026
Auto-prevoznik iz Novog Sada Milomir Jaćimović poslat je jutros u Okružni zatvor na Klisi, potvrdio je za Novu njegov sin Milan. "Otac je jutros dobio rešenje od suda da se javi u Okružni zatvor u Novom Sadu, u zatvor na Klisi i mi smo sada tu", rekao… »
Advokat Milomira Jaćimovića: On je rešen da danas ode na izdržavanje kazne u zatvoru u novosadskoj Klisi
Nova 15.06.2026
Prevoznik Milomir Jaćimović, poznat po podršci studentskim protestima, ne odustaje od odluke da se danas javi na izdržavanje kazne u zatvoru u novosadskoj Klisi zbog neplaćenih prekršajnih kazni, za koje tvrdi da o njima nije bio blagovremeno obaveštavan… »
Advokat: Jaćimović rešen da danas ode na izdržavanje kazne u zatvoru u novosadskoj Klisi
N1 Info 15.06.2026
Prevoznik Milomir Jaćimović, poznat po podršci studentskim protestima, ne odustaje od odluke da se danas javi na izdržavanje kazne u zatvoru u novosadskoj Klisi zbog neplaćenih prekršajnih kazni, za koje tvrdi da o njima nije bio blagovremeno obaveštavan… »
Vesti dana »
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo, lokalno kiša i pljuskovi s grmljavinom
Nova pre 54 minutajoš 1 povezana
Najmanje sedam Palestinaca ubijeno u izraelskom bombardovanju sahrane u Pojasu Gaze
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
FIFA donela odluku koliko će trajati pauza na poluvremenu u finalu Mundijala
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Jedna osoba poginula, dve povređene: aktivirana bomba u dvorištu kuće u Starčevu, oglasio se MUP
Blic pre 35 minutajoš 3 povezane
Evropa u plamenu i pod udarom vrućina: Hiljade ljudi evakuisano zbog požara u Španiji, stižu novi toplotni talasi
Kurir pre 49 minutajoš 1 povezana