Povezane vesti
Vučić čestitao rođendan Siju: Neka naše čelično prijateljstvo ostane svetionik razvoja i podrške
Sputnik pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je rođendan kineskom predsedniku Si Đinpingu, uputivši mu želje za prosperitet Kine i kineskog naroda. "Moje najtoplije čestitke predsedniku Si Đinpingu povodom njegovog rođendana, zajedno sa mojim najboljim… »
Vučić čestitao rođendan kineskom predsedniku Siju
RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas rođendan kineskom predsedniku Si Đinpingu, uputivši mu želje za prosperitet Kine i kineskog naroda. "Moje najtoplije čestitke predsedniku Si Đinpingu povodom njegovog rođendana, zajedno sa… »
Vučić čestitao rođendan Siju i poslao važnu poruku o odnosima Srbije i Kine
RTK pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas rođendan kineskom predsedniku Si Đinpingu, uputivši mu želje za prosperitet Kine i kineskog naroda. „Moje najtoplije čestitke predsedniku Si Đinpingu povodom njegovog rođendana, zajedno sa mojim… »
Vučić čestitao rođendan predsedniku Kine Siju Đinpingu
RTS pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je rođendan kineskom predsedniku Si Đinpingu, uputivši mu želje za prosperitet Kine i kineskog naroda. "Moje najtoplije čestitke predsedniku Si Đinpingu povodom njegovog rođendana, zajedno sa mojim najboljim… »
Vučić čestitao rođendan Si Đinpingu: "Neka čelično prijateljstvo naših zemalja ostane svetionik razvoja i podrške"
Newsmax Balkans pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Narodne Republike Kine Si Đinpingu povodom 73. rođendana, uz želje za dalji prosperitet Kine i njenog naroda. "Najsrdačnije čestitke predsedniku NR Kine Si Đinpingu uz želje za dalji… »
Vučić čestitao rođendan kineskom predsedniku Siju
Euronews pre 5 sati
"Ponavljam izraze srdačnog poštovanja i uvažavanja": Vučić čestitao rođendan Si Đinpingu
Blic pre 7 sati
Naglasio je čelično prijateljstvo Srbije i Kine i značaj zajedničkih ciljeva oba naroda. Vučić je potvrdio da će Srbija nastaviti da gradi strateško partnerstvo sa Kinom u novoj eri. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je rođendan predsedniku… »
Vesti dana »
Kako je protekao prvi dan male mature i da li je bilo nepravilnosti? Oglasilo se Ministarstvo prosvete
Euronews pre 1 satjoš 73 povezane
Požar u tržnom centru na Novom Beogradu: 'To je planulo i gotovo…'
BBC News pre 54 minutajoš 77 povezanih
Rusija demantovala da je gađala kijevski manastir, tvrdi da su ga oštetile protivvazdušne rakete SAD
Beta pre 59 minutajoš 57 povezanih