Povezane vesti

Vučić čestitao rođendan Siju: Neka naše čelično prijateljstvo ostane svetionik razvoja i podrške

Vučić čestitao rođendan Siju: Neka naše čelično prijateljstvo ostane svetionik razvoja i podrške

Sputnik 15.06.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je rođendan kineskom predsedniku Si Đinpingu, uputivši mu želje za prosperitet Kine i kineskog naroda. "Moje najtoplije čestitke predsedniku Si Đinpingu povodom njegovog rođendana, zajedno sa mojim najboljim… »
Vučić čestitao rođendan kineskom predsedniku Siju

RTV 15.06.2026
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas rođendan kineskom predsedniku Si Đinpingu, uputivši mu želje za prosperitet Kine i kineskog naroda. "Moje najtoplije čestitke predsedniku Si Đinpingu povodom njegovog rođendana, zajedno sa… »
Vučić čestitao rođendan Siju i poslao važnu poruku o odnosima Srbije i Kine

Vučić čestitao rođendan Siju i poslao važnu poruku o odnosima Srbije i Kine

RTK 15.06.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas rođendan kineskom predsedniku Si Đinpingu, uputivši mu želje za prosperitet Kine i kineskog naroda. „Moje najtoplije čestitke predsedniku Si Đinpingu povodom njegovog rođendana, zajedno sa mojim… »
Vučić čestitao rođendan predsedniku Kine Siju Đinpingu

Vučić čestitao rođendan predsedniku Kine Siju Đinpingu

RTS 15.06.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je rođendan kineskom predsedniku Si Đinpingu, uputivši mu želje za prosperitet Kine i kineskog naroda. "Moje najtoplije čestitke predsedniku Si Đinpingu povodom njegovog rođendana, zajedno sa mojim najboljim… »
Vučić čestitao rođendan Si Đinpingu: "Neka čelično prijateljstvo naših zemalja ostane svetionik razvoja i podrške"

Vučić čestitao rođendan Si Đinpingu: "Neka čelično prijateljstvo naših zemalja ostane svetionik razvoja i podrške"

Newsmax Balkans 15.06.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Narodne Republike Kine Si Đinpingu povodom 73. rođendana, uz želje za dalji prosperitet Kine i njenog naroda. "Najsrdačnije čestitke predsedniku NR Kine Si Đinpingu uz želje za dalji… »

Euronews 15.06.2026
"Ponavljam izraze srdačnog poštovanja i uvažavanja": Vučić čestitao rođendan Si Đinpingu

"Ponavljam izraze srdačnog poštovanja i uvažavanja": Vučić čestitao rođendan Si Đinpingu

Blic 15.06.2026
Naglasio je čelično prijateljstvo Srbije i Kine i značaj zajedničkih ciljeva oba naroda. Vučić je potvrdio da će Srbija nastaviti da gradi strateško partnerstvo sa Kinom u novoj eri. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je rođendan predsedniku… »

Vesti dana »