Povezane vesti
Solidarnost ne ide na odmor: Lidl i Crveni krst Srbije u letnjoj kampanji "Moj si tip"
Telegraf 15.06.2026
Kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije pokrenuli su tradicionalnu letnju humanitarnu kampanju dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom "Moj si tip", sa ciljem da se kroz akcije prikupljanja krvi putem transfuziomobila na parkinzima Lidl prodavnica… »
Lidl rešio misteriju: Kako su parkinzi prodavnica pretvoreni u stanice za spasavanje života
BizLife 15.06.2026
U marketinškom svetu retko svedočimo kampanjama koje uspeju da spoje vrhunski teaser sa ozbiljnim društvenim uticajem. Prethodnih dana pažnju Beograđana privukli su minimalistički bilbordi sa intrigantnim porukama poput: „Negde u gradu, jedan stranac je… »
Solidarnost ne ide na odmor: Lidl i Crveni krst Srbije u letnjoj kampanji „Moj si tip“
Blic 15.06.2026
Lidl Srbija podržava kampanju i kroz donaciju vrednu više od 2,6 miliona dinara, a sredstva će biti iskorišćena za projekte mladih davalaca, vodu za osveženje i robne pakete. Kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije pokrenuli su letnju kampanju… »
Solidarnost ne ide na odmor: Lidl i Crveni krst Srbije u letnjoj kampanji „Moj si tip“
Nedeljnik 15.06.2026
Kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije pokrenuli su tradicionalnu letnju humanitarnu kampanju dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom „Moj si tip“, sa ciljem da se kroz akcije prikupljanja krvi putem transfuziomobila na parkinzima Lidl prodavnica… »
Dnevnik 15.06.2026
Kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije pokrenuli su tradicionalnu letnju humanitarnu kampanju dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom „Moj si tip“, sa ciljem da se kroz akcije prikupljanja krvi putem transfuziomobila na parkinzima Lidl prodavnica… »
Vesti dana »
U Srbiji i danas pretežno sunčano i veoma toplo, temperature do 40 stepeni
Nova pre 3 satajoš 2 povezane
Potrošnja vode u Beogradu blizu rekordne: "Plastični bazeni posebno veliko opterećenje"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Fenerbahče se primakao Ligi šampiona, "dželat" Vojvodine napravio korak ka Ligi Evrope
Nova pre 3 satajoš 1 povezana
Posle odluke Vrhovnog suda, SAD vratile kompanijama 100 milijardi dolara od Trampovih carina
Telegraf pre 2 satajoš 1 povezana
Haos na putevima kod Subotice: Devet udesa, šestoro povređenih, osam pijanih vozača završilo na trežnjenju
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana