Povezane vesti

Lidl rešio misteriju: Kako su parkinzi prodavnica pretvoreni u stanice za spasavanje života

Lidl rešio misteriju: Kako su parkinzi prodavnica pretvoreni u stanice za spasavanje života

BizLife pre 3 sata
U marketinškom svetu retko svedočimo kampanjama koje uspeju da spoje vrhunski teaser sa ozbiljnim društvenim uticajem. Prethodnih dana pažnju Beograđana privukli su minimalistički bilbordi sa intrigantnim porukama poput: „Negde u gradu, jedan stranac je… »
Solidarnost ne ide na odmor: Lidl i Crveni krst Srbije u letnjoj kampanji „Moj si tip“

Solidarnost ne ide na odmor: Lidl i Crveni krst Srbije u letnjoj kampanji „Moj si tip“

Blic pre 5 sati
Lidl Srbija podržava kampanju i kroz donaciju vrednu više od 2,6 miliona dinara, a sredstva će biti iskorišćena za projekte mladih davalaca, vodu za osveženje i robne pakete. Kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije pokrenuli su letnju kampanju… »

Nedeljnik pre 5 sati
Kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije pokrenuli su tradicionalnu letnju humanitarnu kampanju dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom „Moj si tip“, sa ciljem da se kroz akcije prikupljanja krvi putem transfuziomobila na parkinzima Lidl prodavnica… »

Dnevnik pre 5 sati
Kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije pokrenuli su tradicionalnu letnju humanitarnu kampanju dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom „Moj si tip“, sa ciljem da se kroz akcije prikupljanja krvi putem transfuziomobila na parkinzima Lidl prodavnica… »
Solidarnost ne ide na odmor: Lidl i Crveni krst Srbije u letnjoj kampanji "Moj si tip"

Solidarnost ne ide na odmor: Lidl i Crveni krst Srbije u letnjoj kampanji "Moj si tip"

Telegraf pre 5 sati

Vesti dana »