Povezane vesti

Upis u srednje škole i ove godine elektronskim putem preko portala "Moja srednja škola"

Upis u srednje škole i ove godine elektronskim putem preko portala "Moja srednja škola"

Blic pre 12 sati
Sve aktivnosti u vezi sa završetkom osnovne škole i upisom u srednju školu i ove školske godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronskim putem, preko portala "Moja srednja škola", rekao je direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo… »
Upis đaka u srednje škole elektronski na portalu Moja srednja škola

Upis đaka u srednje škole elektronski na portalu Moja srednja škola

Pressek pre 12 sati
Sve aktivnosti oko upisa u srednju školu i ove godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronski na portalu Moja srednja škola, saopštila je Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu. Upis u srednje škole može da se obavi… »
Moja srednja škola: Sve o maloj maturi, rezultatima, listi želja i upisu u srednje škole

Moja srednja škola: Sve o maloj maturi, rezultatima, listi želja i upisu u srednje škole

NIN pre 12 sati
Portal "Moja srednja škola" i ove godine predstavlja centralno mesto za sprovođenje završnog ispita i upis učenika u srednje škole u Srbiji. Preko ovog državnog portala roditelji i učenici mogu elektronski da obavljaju gotovo sve aktivnosti vezane za… »
Bez papirologije do upisa u srednju školu: Sve prijave i ove godine elektronski preko portala Moja srednja škola

Bez papirologije do upisa u srednju školu: Sve prijave i ove godine elektronski preko portala Moja srednja škola

Morava info pre 16 sati
Sve aktivnosti oko upisa u srednju školu i ove godine obavljaju se bez podnošenja ijednog papira, elektronski na portalu Moja srednja škola, saopštila je Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu. Upis u srednje škole može da se obavi… »

Vesti dana »