Povezane vesti
Šta tačno znači poruka medijima gradonačelnika Leskovca i da li građani sufinansiraju javni interes ili interes vlasti
Cenzolovka 15.06.2026
„Da se ja pitam, verujte mi, ne bi prošle ove cifre i većina vas, otvoreno to kažem, teško da bi dobili i ružu, a kamoli pare.“ Ovom rečenicom gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović zaključio je raspravu o raspodeli 50 miliona dinara iz gradskog budžeta… »
Cvetanović poručio medijima: “Da se ja pitam, ne bih vam dao ni ružu”, kao da projekte sufinansira on lično a ne građani…
Cenzolovka 15.06.2026
“Da se ja pitam, ne bih vam dao ni ružu”, komentarisao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na zvaničnoj sednici Gradskog veća odluku o izboru medijskih projekata za suginansiranje iz budžeta grada. Pokušaj duhovitosti i navodna potvrda da on nema… »
Vesti dana »
"Moramo da ustanemo": Milioni građana u Iranu obeležavaju Arbain, pozivaju na osvetu zbog ubijenog verskog vođe
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih
Hidrogeolog Stevanović: Dunav nizak zbog malih padavina, a isparenje vode kao u Africi
Beta pre 2 satajoš 24 povezane
Madrid pozvao Italiju da obustavi selektivne granične kontrole putnika iz Španije
Insajder pre 1 satjoš 24 povezane