Povezane vesti

Postoji jak žar da se ta ljubav obnovi: Pevačici se su se obistinile mnoge stvari o kojima je sanjala (foto)

Postoji jak žar da se ta ljubav obnovi: Pevačici se su se obistinile mnoge stvari o kojima je sanjala (foto)

Večernje novosti pre 3 sata
PEVAČICA Julija objavila je novu pesmu pod nazivom „Amore“, kojom najavljuje veliko muzičko poglavlje i povratak na scenu posle kraće pauze. Foto: Vlada Maraj Reč je o emotivnoj numeri koja nosi letnju energiju, nostalgiju, strast i priču o ljubavi koja… »
"Pesme koje sam snimila su se obistinile", Julija o povratku na scenu: "Postoji jak žar da se ta ljubav obnovi"

"Pesme koje sam snimila su se obistinile", Julija o povratku na scenu: "Postoji jak žar da se ta ljubav obnovi"

Telegraf pre 7 sati
Pevačica Julija objavila je novu pesmu pod nazivom "Amore", kojom najavljuje veliko muzičko poglavlje i povratak na scenu posle kraće pauze. Reč je o emotivnoj numeri koja nosi letnju energiju, nostalgiju, strast i priču o ljubavi koja, kako sama kaže… »
"Braja i ja smo kućni prijatelji već 15 godina": Naša pevačica o saradnji sa kompozitorom i novoj pesmi

"Braja i ja smo kućni prijatelji već 15 godina": Naša pevačica o saradnji sa kompozitorom i novoj pesmi

Nova pre 8 sati
Pevačica Julija objavila je novu pesmu pod nazivom „Amore“, kojom najavljuje veliko muzičko poglavlje i povratak na scenu posle kraće pauze. Reč je o emotivnoj numeri koja nosi letnju energiju, nostalgiju, strast i priču o ljubavi koja, kako sama kaže… »
"Pesme koje sam snimila su se obistinile" Julija o povratku na scenu i uspehu: "Postoji jak žar da se ta ljubav obnovi"

"Pesme koje sam snimila su se obistinile" Julija o povratku na scenu i uspehu: "Postoji jak žar da se ta ljubav obnovi"

Blic pre 9 sati
Julija ističe važnost podrške publike i komentara, naglašavajući da su oni njen glavni motiv za rad. Pesma je uvertira za novi album koji izlazi na jesen, a veliko prijateljstvo sa Brajom dalo je važan impuls njenom povratku. Pevačica Julija objavila je… »

Vesti dana »