Povezane vesti
Postoji jak žar da se ta ljubav obnovi: Pevačici se su se obistinile mnoge stvari o kojima je sanjala (foto)
Večernje novosti 15.06.2026
PEVAČICA Julija objavila je novu pesmu pod nazivom „Amore“, kojom najavljuje veliko muzičko poglavlje i povratak na scenu posle kraće pauze. Foto: Vlada Maraj Reč je o emotivnoj numeri koja nosi letnju energiju, nostalgiju, strast i priču o ljubavi koja… »
"Pesme koje sam snimila su se obistinile", Julija o povratku na scenu: "Postoji jak žar da se ta ljubav obnovi"
Telegraf 15.06.2026
Pevačica Julija objavila je novu pesmu pod nazivom "Amore", kojom najavljuje veliko muzičko poglavlje i povratak na scenu posle kraće pauze. Reč je o emotivnoj numeri koja nosi letnju energiju, nostalgiju, strast i priču o ljubavi koja, kako sama kaže… »
"Braja i ja smo kućni prijatelji već 15 godina": Naša pevačica o saradnji sa kompozitorom i novoj pesmi
Nova 15.06.2026
Pevačica Julija objavila je novu pesmu pod nazivom „Amore“, kojom najavljuje veliko muzičko poglavlje i povratak na scenu posle kraće pauze. Reč je o emotivnoj numeri koja nosi letnju energiju, nostalgiju, strast i priču o ljubavi koja, kako sama kaže… »
"Pesme koje sam snimila su se obistinile" Julija o povratku na scenu i uspehu: "Postoji jak žar da se ta ljubav obnovi"
Blic 15.06.2026
Julija ističe važnost podrške publike i komentara, naglašavajući da su oni njen glavni motiv za rad. Pesma je uvertira za novi album koji izlazi na jesen, a veliko prijateljstvo sa Brajom dalo je važan impuls njenom povratku. Pevačica Julija objavila je… »
Vesti dana »
'Neki su napustili selo, neki su na ulici': Veliki požar u Deliblatskoj peščari
BBC News pre 46 minutajoš 52 povezane
Kod Smedereva zaplenjeno pola tone marihuane u ilegalnoj labaratoriji, uhapšeno šestoro
Nedeljnik pre 16 minutajoš 37 povezanih
Evrodizel skuplji za dinar, Vlada produžila smanjenje akciza na gorivo
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 29 povezanih
Šta se dešava sa čuvenom avio-kompanijom? Pored ogromne zarade, ipak završili u minusu
Kamatica pre 40 minutajoš 27 povezanih