Povezane vesti

"Danas je jako tužan dan, ništa neće biti isto": Poruka sina Halida Bešlića potresla region, Dino neutešan

"Danas je jako tužan dan, ništa neće biti isto": Poruka sina Halida Bešlića potresla region, Dino neutešan

Mondo pre 1 sat
Dino Bešlić, sin pokojnog Halida i Sejde Bešlić, rasplakao je javnost svojom najnovijom emotivnom objavom na društvenim mrežama. Njegov rođendan, datum koji bi po pravilu trebalo da predstavlja radostan događaj, ovoga puta doneo mu je neizmernu tugu… »
Sin Halida Bešlića objavio potresne reči: "Moja jako tužan dan" FOTO

Sin Halida Bešlića objavio potresne reči: "Moja jako tužan dan" FOTO

B92 pre 2 sata
Dino Bešlić, sin pokojnog Halida i Sejde Bešlić, emotivnom objavom na društvenim mrežama na svoj rođendan potresao je region. Ovo je njegov rođendan koji provodi bez oba roditelja. Dino je odlučio da na svom Instagram nalogu podeli fotografiju majke i… »
Potresna poruka sina Halida Bešlića: Dino neutešan, ostao bez oba roditelja: "Danas je jako tužan dan, ništa neće biti isto"…

Potresna poruka sina Halida Bešlića: Dino neutešan, ostao bez oba roditelja: "Danas je jako tužan dan, ništa neće biti isto"…

Blic pre 2 sata
Umesto slavlja, Dino je podelio porodičnu fotografiju i dirljive reči upućene preminuloj majci i ocu, ističući koliko mu nedostaju. Posebno mu je teško što prvi put dočekuje rođendan bez njihovog poziva i čestitke. Dino Bešlić, sin pokojnog Halida i… »
Sin Halida Bešlića slomljen od bola, nakon smrti oca i majke ima novu objavu: "Danas je najtužniji dan..."

Sin Halida Bešlića slomljen od bola, nakon smrti oca i majke ima novu objavu: "Danas je najtužniji dan..."

Telegraf pre 3 sata
Sin muzičke legende Halida Bešlića, Dino Bešlić, dočekao je rođendan, prvi bez roditelja, što je posebno bolan trenutak za njega. Sin legendarnog pevača Halida i njegove supruge Sejde, koja je nedavno preminula, podelio je emotivnu objavu i mnoge dirnuo… »
"Ko će sad da me pozove..." Sin Halida Bešlića objavio potresnu poruku koja tera suze na oči (foto)

"Ko će sad da me pozove..." Sin Halida Bešlića objavio potresnu poruku koja tera suze na oči (foto)

Kurir pre 5 sati
Dino Bešlić, sin pokojnog pevača Halida Bešlića i Sejde Bešlić, podelio je emotivnu objavu koja je mnoge dirnula do suza. Na svoj rođendan prisetio se roditelja i otkrio koliko mu nedostaju. Na društvenim mrežama Dino je objavio zajedničku fotografiju… »

Vesti dana »