Povezane vesti
Jakov Jozinović podelio utiske nakon premijere albuma: Progovorio o devojci kojoj je posvetio pesmu
B92 15.06.2026
Samo dan nakon objavljivanja svog prvog autorskog albuma „Ja za čuda letim", muzička senzacija Jakov Jozinović gostovao je u emisiji Bravo jutro kod Ivane Mišerić, Filipa Hana i Bruna Bucića i podelio svoje utiske o albumu. U radijskom studiju koji ga… »
Jakov Jozinović, otkrio kroz šta je sve prošao: „UZ MENE JE BILA SAMO PORODICA“
Svet & Skandal 15.06.2026
Mladi pevač Jakov Jozinović otkako se pojavio na domaćoj javnoj sceni izaziva mnoštvo reakcija kako kod kolega tako i publike koja ga podržava. On je postao fenomen jer je punio koncertne dvorane širom regiona bez ijedne svoje pesme, a nakon singla „Ja… »
"Uz mene je bila samo porodica" Jakov Jozinović nikad emotivniji, otkrio kroz šta je sve prošao: "Zaledim se kada shvatim…
Blic 15.06.2026
Prvi stihovi sa albuma postali su i slogan koji je obeležio početak njegove karijere i novu regionalnu turneju. Jakov ističe da je ponosan na uspeh koji je ostvario i da je zahvalan Bogu Mladi pevač Jakov Jozinović otkako se pojavio na domaćoj javnoj… »
Vesti dana »
RHMZ: Vrućine ne popuštaju – evo kada su mogući prvi pljuskovi u Srbiji
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 53 povezane
Studenti u blokadi objavili da je udruženje Studentska lista upisano u APR
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih
U Ormuskom moreuzu preusmereno 35 brodova tokom blokade Irana
Politika pre 28 minutajoš 40 povezanih
Krećete na put? Ovo su najnovije informacije sa granica! AMSS objavio gde su gužve, evo koliko se čeka na izlazu i ulazu u Srbiju tokom večeri
Kurir pre 33 minutajoš 40 povezanih
Rumunija rashlađuje reaktore, Mađari gase nuklearnu elektranu - a u Srbiji je "situacija pod kontrolom"
N1 Info pre 4 satijoš 24 povezane