Povezane vesti
Jakov Jozinović podelio utiske nakon premijere albuma: Progovorio o devojci kojoj je posvetio pesmu
B92 pre 2 sata
Samo dan nakon objavljivanja svog prvog autorskog albuma „Ja za čuda letim", muzička senzacija Jakov Jozinović gostovao je u emisiji Bravo jutro kod Ivane Mišerić, Filipa Hana i Bruna Bucića i podelio svoje utiske o albumu. U radijskom studiju koji ga… »
Jakov Jozinović, otkrio kroz šta je sve prošao: „UZ MENE JE BILA SAMO PORODICA“
Svet & Skandal pre 3 sata
Mladi pevač Jakov Jozinović otkako se pojavio na domaćoj javnoj sceni izaziva mnoštvo reakcija kako kod kolega tako i publike koja ga podržava. On je postao fenomen jer je punio koncertne dvorane širom regiona bez ijedne svoje pesme, a nakon singla „Ja… »
"Uz mene je bila samo porodica" Jakov Jozinović nikad emotivniji, otkrio kroz šta je sve prošao: "Zaledim se kada shvatim…
Blic pre 10 sati
Prvi stihovi sa albuma postali su i slogan koji je obeležio početak njegove karijere i novu regionalnu turneju. Jakov ističe da je ponosan na uspeh koji je ostvario i da je zahvalan Bogu Mladi pevač Jakov Jozinović otkako se pojavio na domaćoj javnoj… »
Vesti dana »
Ministar prosvete: 99,2 odsto osmaka polagalo završni test iz srpskog, preliminarni rezultati u petak
Nova pre 36 minutajoš 76 povezanih
Požar u tržnom centru na Novom Beogradu: 'To je planulo i gotovo…'
BBC News pre 1 satjoš 79 povezanih
AP: Uprkos sporazumu SAD i Irana neizvesna sudbina sukoba u Libanu
Beta pre 21 minutajoš 42 povezane
Dve majke dece sa teškoćama u razvoju iz Bečeja započele štrajk glađu
Radio 021 pre 6 satijoš 8 povezanih
Kijev tvrdi da su pronađeni ostaci ruskog drona Geran-2 na mestu oštećene crkve
Beta pre 21 minutajoš 59 povezanih