Повезане вести
Шешељ најавио могућност председничке кандидатуре
Право у центар пре 7 сати
„Ја сам отворио ту могућност. Међутим, то још увек није званично јер нисмо имали седницу Централне отаџбинске управе (СРС-а)“, рекао је Шешељ агенцији Бета, упитан о постерима који се деле на друштвеним мрежама те странке, на… »
Бета пре 7 сати
Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је данас да постоји могућност да буде кандидат на председничким изборима у Србији, али је навео да не зна када ће они бити одржани. "Ја сам отворио ту могућност… »
Сербиан Невс Медиа пре 7 сати
„Ја сам отворио ту могућност. Међутим, то још увек није званично јер нисмо имали седницу Централне отаџбинске управе (СРС-а)“, рекао је Шешељ агенцији Бета, упитан о постерима који се деле на друштвеним мрежама те странке, на… »
Радио сто плус пре 7 сати
“Ја сам отворио ту могућност. Међутим, то још увек није званично јер нисмо имали седницу Централне отаџбинске управе (СРС-а)”, рекао је Шешељ агенцији Бета, упитан о постерима који се деле на друштвеним мрежама те странке, на… »
Шешељ се огласио о својој председничкој кандидатури
Данас пре 10 сати
Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је данас да постоји могућност да буде кандидат на председничким изборима у Србији, али је навео да не зна када ће они бити одржани. „Ја сам отворио ту могућност… »
Нова пре 13 сати
Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је данас да постоји могућност да буде кандидат на председничким изборима у Србији, али је навео да не зна када ће они бити одржани. "Ја сам отворио ту могућност… »
Инсајдер пре 13 сати
Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је данас да постоји могућност да буде кандидат на председничким изборима у Србији, али је навео да не зна када ће они бити одржани. Војислав Шешељ, Фото: Срђан… »
Вести дана »
Нови скандал на Мундијалу: Полиција играче избацила из аутобуса и претресала их због дроге ВИДЕО
Нова пре 1 сатјош 8 повезаних
Опште лудило у Лос Анђелесу: Део Иранаца навија за своју репрезентацију, део против! Разликује их једна битна ствар
Курир пре 53 минутајош 2 повезане
Велики пех за домаћина! Највећа звезда тима мора на дужу паузу!
Вечерње новости пре 4 сатијош 3 повезане