Povezane vesti

Šešelj najavio mogućnost predsedničke kandidature

Pravo u centar 15.06.2026
„Ja sam otvorio tu mogućnost. Međutim, to još uvek nije zvanično jer nismo imali sednicu Centralne otadžbinske uprave (SRS-a)“, rekao je Šešelj agenciji Beta, upitan o posterima koji se dele na društvenim mrežama te stranke, na kojima, uz njegovu sliku… »

Beta 15.06.2026
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da postoji mogućnost da bude kandidat na predsedničkim izborima u Srbiji, ali je naveo da ne zna kada će oni biti održani. "Ja sam otvorio tu mogućnost. Međutim, to još uvek nije… »

Serbian News Media 15.06.2026
„Ja sam otvorio tu mogućnost. Međutim, to još uvek nije zvanično jer nismo imali sednicu Centralne otadžbinske uprave (SRS-a)“, rekao je Šešelj agenciji Beta, upitan o posterima koji se dele na društvenim mrežama te stranke, na kojima, uz njegovu sliku… »

Radio sto plus 15.06.2026
“Ja sam otvorio tu mogućnost. Međutim, to još uvek nije zvanično jer nismo imali sednicu Centralne otadžbinske uprave (SRS-a)”, rekao je Šešelj agenciji Beta, upitan o posterima koji se dele na društvenim mrežama te stranke, na kojima, uz njegovu sliku… »
Šešelj se oglasio o svojoj predsedničkoj kandidaturi

Šešelj se oglasio o svojoj predsedničkoj kandidaturi

Danas 15.06.2026
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da postoji mogućnost da bude kandidat na predsedničkim izborima u Srbiji, ali je naveo da ne zna kada će oni biti održani. „Ja sam otvorio tu mogućnost. Međutim, to još uvek nije… »

Nova 15.06.2026
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da postoji mogućnost da bude kandidat na predsedničkim izborima u Srbiji, ali je naveo da ne zna kada će oni biti održani. "Ja sam otvorio tu mogućnost. Međutim, to još uvek nije… »

Insajder 15.06.2026
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da postoji mogućnost da bude kandidat na predsedničkim izborima u Srbiji, ali je naveo da ne zna kada će oni biti održani. Vojislav Šešelj, Foto: Srđan Ilić "Ja sam otvorio tu… »

Vesti dana »