Povezane vesti
Sportska redakcija RTS dobila novog urednika
N1 Info 15.06.2026
Sportski novinar Radio-televizije Srbije (RTS) Predrag Milinković potvrdio je za Udruženje novinara Srbije da je izabran za vršioca dužnosti urednika Sportske redakcije RTS. "Velika čast i priznanje za moj dosadašnji rad je to što sam postavljen na ovu… »
Sportska redakcija RTS -a dobila novog urednika
Danas 15.06.2026
Sportski novinar Radio-televizije Srbije (RTS) Predrag Milinković potvrdio je danas za Udruženje novinara Srbije da je izabran za vršioca dužnosti urednika Sportske redakcije RTS. „Velika čast i priznanje za moj dosadašnji rad je to što sam postavljen na… »
Predrag Milinković, v. d. odgovornog urednika Sportske redakcije RTS
Telegraf 15.06.2026
Predrag Milinković izabran je za vršioca dužnosti odgovornog urednika Sportske redakcije Radio-televizije Srbije (RTS), što je potvrdio Udruženju novinara Srbije (UNS). Odgovarajući na pitanje UNS-a o svojim programskim planovima i mogućim unapređenjima… »
Vesti dana »
Industrijska proizvodnja u Srbiji u julu 2026. manja 2,3 odsto nego u istom mesecu 2025. godine
Forbes pre 12 minutajoš 41 povezana
Završena sednica Skupštine, usvojeni rebalans budžeta i zakon o jednokratnoj podršci
RTS pre 38 minutajoš 63 povezane
Svečani prijem prvaka u OŠ „Kirilo Savić“ – upisan 81 učenik (VIDEO)
InfoLIGA pre 1 satjoš 36 povezanih
Prevoznici najavili blokadu svih granica od 14. septembra: Mogući problemi i na Batrovcima
Ozon pre 7 minutajoš 31 povezana
Eksploziv pronađen kod Turskog toka otkrio organizovanu grupu: Tužilaštvo pokrenulo istragu protiv sedam osoba
NIN pre 2 satajoš 32 povezane