Повезане вести
Украјина и Молдавија отвориле прва преговарачка поглавља: "Велики корак ка чланству у ЕУ"
Невсмакс Балканс пре 27 дана
Украјина и Молдавија начиниле су значајан корак ка чланству у Европској унији отварањем првих преговарачких поглавља, док ЕУ наставља разговоре о новим облицима финансијске и војне помоћи Кијеву, изјавила је висока… »
Фон дер Лајен: Настављамо подршку Украјини, радује ме отварање кластера
Инсајдер пре 27 дана
Председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен оценила је данас да је то што је Украјина отворила први Кластер у преговорима о чланству са ЕУ огроман корак напред. Она је на самиту Г7 у француском Евијану рекла да је Украјина… »
Калаш: Украјина и Молдавија направиле велики корак ка чланству у ЕУ
Еуроневс пре 27 дана
Украјина и Молдавија начиниле су значајан корак ка чланству у Европској унији отварањем првих преговарачких поглавља, док ЕУ наставља разговоре о новим облицима финансијске и војне помоћи Кијеву, изјавила је данас висока… »
Примирје је неопходно Калас: ЕУ одобрила 100 милиона евра помоћи либанској војсци
Вечерње новости пре 27 дана
ЕВРОПСКА унија одобрила је пакет помоћи вредан 100 милиона евра за Оружане снаге Либана ради јачања државних институција и подршке процесу разоружавања либанског милитантног покрета Хезболах, изјавила је данас висока… »
Еуроневс пре 27 дана
Председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен оценила је данас да је то што је Украјина отворила први Кластер у преговорима о чланству са ЕУ огроман корак напред. Она је на самиту Г7 у француском Евијану рекла да је Украјина… »
Политика пре 27 дана
Додала је да рат у Украјини траје дуже од Првог светског рата. ЕВИЈАН - Председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен оценила је данас да је то што је Украјина отворила први Кластер у преговорима о чланству са ЕУ огроман… »
Вести дана »
Временска прогноза за уторак 14. јул: Сутра претежно сунчано и топло
Бета пре 22 минутајош 30 повезаних
Шабић: Власт би једва дочекала да нас оптужи да саботирамо конституисање РЕМ-а
Бета пре 3 сатајош 12 повезаних