Povezane vesti
Zvezda "Igre sudbine" doživela tešku alergijsku reakciju: "Jezik mi je oticao"
B92 15.06.2026
Glumica Iva Štrljić nedavno je doživela ozbiljnu alergijsku reakciju koju je iznenada dobila kada je pojela koštunjavo voće. Iva Štrljić je u razgovoru za Blic otkrila da je situacija bila i više nego ozbiljna, ali da je odmah reagovala i sprečila dalje… »
"Naduo mi se jezik, odmah sam uzela tablete": Iva Štrljić umalo završila u Hitnoj, sve se desilo usred noći: "Bilo je strašno"…
Blic 15.06.2026
Alergijska reakcija na koštunjavo voće desila se odjednom. Glumica je pokazala izvajano telo u kupaćem kostimu, a otkrila je i kako se hrani. Glumica Iva Štrljić nedavno je imala veliki problem kada joj se iznenada pojavila alergijska reakcija kada je… »
"Jezik mi otekao, a grlo počelo da se steže" Glumica doživela ozbiljnu alergijsku reakciju: "Uplašila sam se"
Telegraf 15.06.2026
Glumica Iva Štrljić otkrila je da je nedavno doživela ozbiljnu alergijsku reakciju koja ju je veoma uplašila, iako je reč o namirnici koju je godinama redovno konzumirala. Kako je ispričala, problem je nastao nakon što je pojela nekoliko oraha, a… »
Vesti dana »
Migrantska kriza u Seuti: 22 članice EU traže hitnu reakciju, Sančez kritikovao "sebičan stav" nekih država
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Masovni raketni napad na Kijev - 9 mrtvih, 27 povređenih; Pogođene tri ruske rafinerije, potopljen brod Janina
RTV pre 1 satjoš 33 povezane
Smiruje se u Kraljevu: Požar u Centru za reciklažu i otkup otpada stavljen pod kontrolu
Dnevnik pre 4 minutajoš 24 povezane
UEFA pozdravila odluku FIFA da odustane od prodaje udela u međunarodnim takmičenjima
Insajder pre 54 minutajoš 37 povezanih