Povezane vesti
Zvezda "Igre sudbine" doživela tešku alergijsku reakciju: "Jezik mi je oticao"
B92 15.06.2026
Glumica Iva Štrljić nedavno je doživela ozbiljnu alergijsku reakciju koju je iznenada dobila kada je pojela koštunjavo voće. Iva Štrljić je u razgovoru za Blic otkrila da je situacija bila i više nego ozbiljna, ali da je odmah reagovala i sprečila dalje… »
"Naduo mi se jezik, odmah sam uzela tablete": Iva Štrljić umalo završila u Hitnoj, sve se desilo usred noći: "Bilo je strašno"…
Blic 15.06.2026
Alergijska reakcija na koštunjavo voće desila se odjednom. Glumica je pokazala izvajano telo u kupaćem kostimu, a otkrila je i kako se hrani. Glumica Iva Štrljić nedavno je imala veliki problem kada joj se iznenada pojavila alergijska reakcija kada je… »
"Jezik mi otekao, a grlo počelo da se steže" Glumica doživela ozbiljnu alergijsku reakciju: "Uplašila sam se"
Telegraf 15.06.2026
Glumica Iva Štrljić otkrila je da je nedavno doživela ozbiljnu alergijsku reakciju koja ju je veoma uplašila, iako je reč o namirnici koju je godinama redovno konzumirala. Kako je ispričala, problem je nastao nakon što je pojela nekoliko oraha, a… »
Vesti dana »
Tramp proglasio Ormuski moreuz teritorijom SAD, Iran pozvan u pakt iz Meke
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 29 povezanih
Uhapšen Željko Vujović, osumnjičen da je namerno gazio ljude na konjskim trkama!
Telegraf pre 29 minutajoš 20 povezanih
Partizan igra da pobegne iz zone ispadanja: Sašu Ilića boli glava od grešaka, a vremena nema
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana
Mađarska ponovo pokrenula reaktor nuklearke Pakš: Elektrana uskoro radi punom snagom
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih