Povezane vesti
Zvezda "Igre sudbine" doživela tešku alergijsku reakciju: "Jezik mi je oticao"
B92 15.06.2026
Glumica Iva Štrljić nedavno je doživela ozbiljnu alergijsku reakciju koju je iznenada dobila kada je pojela koštunjavo voće. Iva Štrljić je u razgovoru za Blic otkrila da je situacija bila i više nego ozbiljna, ali da je odmah reagovala i sprečila dalje… »
"Naduo mi se jezik, odmah sam uzela tablete": Iva Štrljić umalo završila u Hitnoj, sve se desilo usred noći: "Bilo je strašno"…
Blic 15.06.2026
Alergijska reakcija na koštunjavo voće desila se odjednom. Glumica je pokazala izvajano telo u kupaćem kostimu, a otkrila je i kako se hrani. Glumica Iva Štrljić nedavno je imala veliki problem kada joj se iznenada pojavila alergijska reakcija kada je… »
"Jezik mi otekao, a grlo počelo da se steže" Glumica doživela ozbiljnu alergijsku reakciju: "Uplašila sam se"
Telegraf 15.06.2026
Glumica Iva Štrljić otkrila je da je nedavno doživela ozbiljnu alergijsku reakciju koja ju je veoma uplašila, iako je reč o namirnici koju je godinama redovno konzumirala. Kako je ispričala, problem je nastao nakon što je pojela nekoliko oraha, a… »
Vesti dana »
Biciklističke ture „Čuvari Ustava“ danas se spajaju u Kragujevcu, svečani doček u 17 časova (BLOG)
Glas Šumadije pre 37 minutajoš 23 povezane
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Radio 021 pre 28 minutajoš 27 povezanih
"Poslednja šansa da se Srbija izvuče iz rata": Novi optimizam o smrti Milana Panića, protivkandidata Miloševiću na izborima 1992.
Insajder pre 4 satijoš 36 povezanih