Povezane vesti

Pevačica (65) imala intimne odnose sa ženom: Uskoro postaje baka, a sve je šokirala priznanjem: "Postoje žene koje su me odmah…

Pevačica (65) imala intimne odnose sa ženom: Uskoro postaje baka, a sve je šokirala priznanjem: "Postoje žene koje su me odmah…

Kurir pre 4 sati
Zbog svog burnog privatnog života, pevačica Alka Vuica (65), uvek je bila na meti različitih komentara javnosti. Ona je priznala da je bila intimna sa ženom, da je bila ljubavnica, ali su je povezivali sa mnogim poznatim muškarcima. Vuica i dalje redovno… »
"Imala sam intimne odnose sa ženama" Pevačica (65) uskoro postaje baka, priznanjem šokirala naciju, a sada u izazovnom izdanju…

"Imala sam intimne odnose sa ženama" Pevačica (65) uskoro postaje baka, priznanjem šokirala naciju, a sada u izazovnom izdanju…

Blic pre 5 sati
Rekla je da nikada nije bila zaljubljena u ženu Bila je u vezi sa Goranom Bregovićem, kome je inspiracija za pesmu 'Gde Dunav ljubi nebo', i i dalje su bliski prijatelji. Pevačica Alka Vuica (65) oduvek je intrigirala javnost zbog svog privatnog života… »

Vesti dana »