Povezane vesti
(Video) "Ostajala sam sa njim zbog finansija" Ćerku Goce Božinovske muž tri godine sramno varao, ona sad našla dečka…
Blic pre 2 sata
Priznaje da tek sada zna šta je prava ljubav i da se oseća ispunjeno i srećno. Navodi da nikada ne bi oprostila prevaru i da je potražila stručnu pomoć kako bi se oporavila. Jelena Vučković, ćerka pevačice Goce Božinovske preživela je pakao kada je… »
Bila u braku 13 godina, pa saznala da muž ima još jednu ženu! Ćerka naše folk dive prošla kroz pakao, a sad se ne odvaja od…
Kurir pre 2 sata
Nakon ljubavnog brodoloma koji je doživela ćerka Goce Božinovske i kompozitora Radeta Vučkovića, Jelena Vučković sreću je pronašla kraj novog partnera. Njih dvoje već neko vreme uživaju u ljubavi, a pevačica se sada zajedno sa njim pojavila na jednom… »
Ćerka Goce Božinovske se pomirila sa majkom: Bivši je posvađao sa svima, varao godinama, sad pokazala novog dečka
Mondo pre 2 sata
Popularna grupa "Vivo bend" organizovali su promociju nove tri numere, a među prvima ih je podržala ćerka pevačice Goce Božinovske, Jelena Vučković, koja je na događaj došla sa novim partnerom. Pogledajte kako je izgledala: Ona je bila veoma raspoložena… »
Ćerka Goce Božinovske otkrila čime se bavi novi dečko milioner: Bivši je oterao kod psihijatra, a sad živi bajku
Mondo pre 2 sata
Jelena Vučković je među prvima podržala promociju novih pesama "Vivo benda", a na događaju se pojavila sa novim partnerom kojeg je do sada krila od javnosti. Jelena je našoj ekipi na licu mesta otkrila da joj se konačno "dešavaju lepe stvari", te da se… »
"Tri godine me varao, ostajala sam zbog finansija", ćerka Goce Božinovske nakon razvoda našla dečka biznismena
Telegraf pre 2 sata
Jelena Vučković, ćerka pevačice Goce Božinovske, otvorila je dušu i govorila o turbulentnom periodu kroz koji je prošla tokom braka, ali i o tome kako je uspela da izađe iz, kako kaže, toksičnog odnosa. Pevačica je otkrila da je njen bivši suprug bio u… »
"Gojko Kačar se naljutio na mene zbog Novaka" Stanija otkrila koliko dugo je bila sa fudbalerom, a ovako je varao voditeljku…
Blic pre 16 sati
Nije znala da je Kačar bio veren sa Enom Popov tokom njihove veze, što je izazvalo skandal u javnosti. Nakon javne afere, Stanija je, kako priznaje, postala mnogo opreznija prema sportistima i uvek je proveravala s kim su u vezi. Rijaliti učesnica… »
Vesti dana »
Ugašen požar u tržnom centru "Enjub" na Novom Beogradu – lakše povređena trojica vatrogasca
RTS pre 4 satijoš 81 povezana
Svet konačno može da odahne: Cena nafte se postepeno vraća na staro
Sputnik pre 1 satjoš 34 povezane
Dve majke u Bečeju stupile u štrajk glađu zbog prava dece sa smetnjama u razvoju
Šabačke novosti pre 6 satijoš 10 povezanih
Vučić u Tbilisiju razgovarao sa Kobahidzeom i provozao se Tbiliskom žičarom (video)
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih