Povezane vesti

Trudna ćerka Suzane Mančić, čeka dete sa 23 godine starijim generalom: Prva slika u poodmakloj trudnoći

Trudna ćerka Suzane Mančić, čeka dete sa 23 godine starijim generalom: Prva slika u poodmakloj trudnoći

Telegraf pre 1 dan
Teodora Kunić, naslednica voditeljke Suzane Mančić, u blagoslovenom je stanju i uskoro će se ostvariti u ulozi majke. Javnost je sada imala priliku da vidi prve kadrove na kojima Teodora broji sitno do porođaja, uživajući u ljubavi sa svojim partnerom… »
Trudna ćerka Suzane Mančić! Teodora čeka dete sa 23 godine starijim mužem: Pokazala stomak (foto)

Trudna ćerka Suzane Mančić! Teodora čeka dete sa 23 godine starijim mužem: Pokazala stomak (foto)

Blic pre 11 sati
Miroslav Talijan je general, rođen 1970. godine u Smederevskoj Palanci, sa bogatom vojnom karijerom i obrazovanjem. Teodora i Miroslav Talijan su par koji privlači pažnju javnosti zbog razlike od 23 godine u godinama. Teodora Kunić, ćerka voditeljke… »
"Najvažnije mi je da beba bude dobro" Prva izjava Suzane Mančić o trudnoj ćerki - buduća baka puca od ponosa: "Presrećna sam"…

"Najvažnije mi je da beba bude dobro" Prva izjava Suzane Mančić o trudnoj ćerki - buduća baka puca od ponosa: "Presrećna sam"…

Blic pre 11 sati
Suzanin zet, Miroslav Talijan, ima bogatu vojnu karijeru i trenutno je komandant 72. brigade za specijalne operacije. Fotografije trudne Teodore podelio je njihov kum na društvenim mrežama, prikazujući je u elegantnoj haljini. Voditeljka Suzana Mančić… »

Vesti dana »

Selektor Irana: Naređeno nam je da napustimo SAD odmah posle utakmice

Selektor Irana: Naređeno nam je da napustimo SAD odmah posle utakmice

Serbian News Media pre 43 minutajoš 36 povezanih
Iranac podigao veliku prašinu: Pogledajte kako je proslavio gol

Iranac podigao veliku prašinu: Pogledajte kako je proslavio gol

Sport klub pre 28 minutajoš 32 povezane
Pao američki bombarder u Kaliforniji, poginulo osmoro ljudi

Pao američki bombarder u Kaliforniji, poginulo osmoro ljudi

BBC News pre 13 minutajoš 18 povezanih
Šok: Neće pristati?

Šok: Neće pristati?