Povezane vesti
Guverner Kalifornije: Tramp naredio istragu o meni i mojoj supruzi
N1 Info pre 6 sati
Guverner Kalifornije Gevin Njusom, pripadnik Demokratske partije SAD optužio je večeras svog dugogodišnjeg političkog rivala, republikanskog predsednika države Donalda Trampa da je naredio ministarstvu pravde da sprovede istragu o njemu i njegovoj… »
Guverner Kalifornije: Tramp naredio Ministarstvu pravde da me istražuje jer razmatram da se kandidujem za predsednika
Insajder pre 7 sati
Guverner Kalifornije Gevin Njusom, pripadnik Demokratske partije SAD optužio je večeras svog dugogodišnjeg političkog rivala, republikanskog predsednika države Donalda Trampa da je naredio ministarstvu pravde da sprovede istragu o njemu i njegovoj… »
Guverner Kalifornije tvrdi: Tramp je pokrenuo istragu protiv mene i moje supruge!
Kurir pre 7 sati
Guverner Kalifornije, Gevin Njusom, demokrata i dugogodišnji politički rival republikanskog predsednika Donalda Trampa, izjavio je u ponedeljak da je predsednik naložio Ministarstvu pravde da pokrene istragu protiv njega i njegove supruge. Priroda… »
Rat za Belu kuću već počeo? Guverner Kalifornije: "Tramp je krenuo na mene" VIDEO
B92 pre 7 sati
Guverner Kalifornije Gavin Njusom objavio je da je pod saveznom istragom i optužio predsednika Donalda Trampa da koristi Ministarstvo pravde kao političko oružje protiv njega i njegove supruge. Kako piše The Washington Post, Njusom tvrdi da je istraga… »
Ministarstvo pravosuđa SAD pokrenulo istragu protiv guvernera Kalifornije i njegove supruge
Politika pre 8 sati
Demokratski guverner i potencijalni predsednički kandidat tvrdi da je meta političkog progona Bele kuće. Guverner Kalifornije Gevin Njuzom izjavio je danas da je Ministarstvo pravosuđa Sjedinjenih Američkih Država pokrenulo krivičnu istragu protiv njega… »
Vesti dana »
Holivud ovo ne bi mogao da režira: Od njih se ovo nije očekivalo, ali Iran i Novi Zeland su priredili spektakl! A na tribinama opšte ludilo
Kurir pre 22 minutajoš 11 povezanih
Opšte ludilo u Los Anđelesu: Deo Iranaca navija za svoju reprezentaciju, deo protiv! Razlikuje ih jedna bitna stvar
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane