Povezane vesti
Guverner Kalifornije: Tramp naredio istragu o meni i mojoj supruzi
N1 Info 15.06.2026
Guverner Kalifornije Gevin Njusom, pripadnik Demokratske partije SAD optužio je večeras svog dugogodišnjeg političkog rivala, republikanskog predsednika države Donalda Trampa da je naredio ministarstvu pravde da sprovede istragu o njemu i njegovoj… »
Guverner Kalifornije: Tramp naredio Ministarstvu pravde da me istražuje jer razmatram da se kandidujem za predsednika
Insajder 15.06.2026
Guverner Kalifornije Gevin Njusom, pripadnik Demokratske partije SAD optužio je večeras svog dugogodišnjeg političkog rivala, republikanskog predsednika države Donalda Trampa da je naredio ministarstvu pravde da sprovede istragu o njemu i njegovoj… »
Guverner Kalifornije tvrdi: Tramp je pokrenuo istragu protiv mene i moje supruge!
Kurir 15.06.2026
Guverner Kalifornije, Gevin Njusom, demokrata i dugogodišnji politički rival republikanskog predsednika Donalda Trampa, izjavio je u ponedeljak da je predsednik naložio Ministarstvu pravde da pokrene istragu protiv njega i njegove supruge. Priroda… »
Rat za Belu kuću već počeo? Guverner Kalifornije: "Tramp je krenuo na mene" VIDEO
B92 15.06.2026
Guverner Kalifornije Gavin Njusom objavio je da je pod saveznom istragom i optužio predsednika Donalda Trampa da koristi Ministarstvo pravde kao političko oružje protiv njega i njegove supruge. Kako piše The Washington Post, Njusom tvrdi da je istraga… »
Ministarstvo pravosuđa SAD pokrenulo istragu protiv guvernera Kalifornije i njegove supruge
Politika 15.06.2026
Demokratski guverner i potencijalni predsednički kandidat tvrdi da je meta političkog progona Bele kuće. Guverner Kalifornije Gevin Njuzom izjavio je danas da je Ministarstvo pravosuđa Sjedinjenih Američkih Država pokrenulo krivičnu istragu protiv njega… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sveže i vedro jutro, tokom dana pretežno sunčano
Nedeljnik pre 1 satjoš 18 povezanih
"Zahvalna sam vojsci, od male devojčice napravila ratnicu": Promocija najmlađih oficira Vojske Srbije na Banjici
N1 Info pre 50 minutajoš 10 povezanih
Požar u Francuskoj poprimio "neviđene razmere": Spaljeno više od 30.000 hektara, evakuisano oko 140.000 ljudi
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
Važna vest za sve vozače: Vlada produžila niže akcize na gorivo, evo do kada važi olakšica
Kurir pre 15 minutajoš 10 povezanih
Pakleni vikend pred vozačima: Hitno se oglasio AMSS: Evo na kojim graničnim prelazima se očekuje se totalni haos
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih