Povezane vesti

"Nisam bila dovoljno dobra, kritikovali su me" Niko ne zna da je Marija Mikić na početku karijere bila član benda: "Sada sve…

"Nisam bila dovoljno dobra, kritikovali su me" Niko ne zna da je Marija Mikić na početku karijere bila član benda: "Sada sve…

Blic pre 1 dan
Pevačica Marija Mikić uspešno je izgradila svoje ime i probila se na muzičku scenu kao jedna od retkih mladih pevačica koja se okrenula pop muzici. Ona se sada prisetila početaka i otkrila da je nekada bila član benda gde je često kritikovana zbog… »
"Nisam bila dovoljno dobra" Malo ko zna da je Marija Mikić bila član benda: "Stalno su me kritikovali"

"Nisam bila dovoljno dobra" Malo ko zna da je Marija Mikić bila član benda: "Stalno su me kritikovali"

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Marija Mikić danas važi za jednu od popularnijih mladih izvođačica na domaćoj muzičkoj sceni, ali priznaje da njen put do uspeha nije bio nimalo lak. Na promociji novih pesama Vivo benda, Marija se prisetila svojih muzičkih početaka i otkrila da… »
"Što si došao, ko ti daje pravo da maltretiraš?": Kaća burno reagovala zbog snimka na kom se Jami svađa sa gostom

"Što si došao, ko ti daje pravo da maltretiraš?": Kaća burno reagovala zbog snimka na kom se Jami svađa sa gostom

Mondo pre 1 dan
Katarina Grujić jedna je od retkih pevačica koje su podržale promociju Vivo benda, a pred okupljenim novinarima prokomentarisala je aktuelne teme. Pevačica je bila više nego dobro raspoložena, a kako nam je otkrila na početku razgovora, ona se nedavno… »

Vesti dana »