Povezane vesti

Pao je potpis na Marakani! Vuk Roganović produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Pao je potpis na Marakani! Vuk Roganović produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Kurir pre 21 dana
- Utisci su neverovatni, mnogo sam srećan, drago mi je što sam produžio ugovor i što sam se stavio na raspolaganje klubu. Naravno da je ovo ostvarenje jednog dečačkog sna i veliki podstrek za dalji rad - rekao je Roganović. Govorio je defanzivac našeg… »
ZVANIČNO - Štoper ostaje na "Marakani"

ZVANIČNO - Štoper ostaje na "Marakani"

Sportske.net pre 20 dana
Mladi odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Vuk Roganović je potpisao novi trogodišnji ugovor sa crveno-belima, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu. ‍"Utisci su neverovatni, mnogo sam srećan, drago mi je što sam produžio ugovor i što sam se… »
Novi potpis na Marakani, Veljinim stopama do cilja

Novi potpis na Marakani, Veljinim stopama do cilja

Telegraf pre 20 dana
Crvena zvezda je uspešno privela kraju još jedan važan posao, obezbedivši ostanak jednog od svojih najperspektivnijih mladih igrača. Talentovani defanzivac Vuk Roganović potpisao je novi trogodišnji ugovor sa klubom, uz mogućnost produžetka saradnje na… »
Roganović potpisao za Crvenu zvezdu! Poznati detalji ugovora!

Roganović potpisao za Crvenu zvezdu! Poznati detalji ugovora!

Kurir pre 20 dana
FK Crvena zvezda nastavila je da ulaže u budućnost, pošto je talentovani štoper Vuk Roganović potpisao novi trogodišnji ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu. Mladi defanzivac, koji važi za jednog od… »
Vuk Roganović produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Vuk Roganović produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Politika pre 20 dana
Novi ugovor 19-godišnjeg defanzivca takođe sadrži i opciju produžetka saradnje na još godinu dana. Fudbaler Crvene zvezde Vuk Roganović produžio je danas ugovor sa beogradskim klubom do 2029. godine. Novi ugovor 19-godišnjeg defanzivca takođe sadrži i… »
Ostaje u Zvezdi još tri godine: Crveno-beli rešili pitanje štopera!

Ostaje u Zvezdi još tri godine: Crveno-beli rešili pitanje štopera!

Hot sport pre 20 dana
Nastavlja se ulaganje u budućnost! Mladi štoper Crvene zvezde Vuk Roganović produžio je ugovor sa njom na tri godine, uz mogućnost produžetka na još jednu godinu. – Utisci su neverovatni, mnogo sam srećan, drago mi je što sam produžio ugovor i što sam se… »
Mladi fudbaler Vuk Roganović produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Mladi fudbaler Vuk Roganović produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Serbian News Media pre 20 dana
Fudbaler Crvene zvezde Vuk Roganović produžio je danas ugovor sa beogradskim klubom do 2029. godine. Novi ugovor 19-godišnjeg defanzivca takođe sadrži i opciju produžetka saradnje na još godinu dana. „Utisci su neverovatni, mnogo sam srećan, drago mi je… »
Novi potpis na Marakani: Crvena zvezda "blindirala" velikog talenta

Novi potpis na Marakani: Crvena zvezda "blindirala" velikog talenta

Mondo pre 20 dana
Crvena zvezda obezbedila je još jedan potpis za budućnost. Mladi fudbaler Vuk Roganović je potpisao novi trogodišnji ugovor sa crveno-belima, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu. ‍Roganović, koji je rođen 2007. godine nosi kapitensku… »
Biser (19) potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom

Biser (19) potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom

Nova pre 20 dana
Mladi odbrambeni fudbaler Crvene zvezde, Vuk Roganović (19), potpisao je novi trogodišnji ugovor sa šampionom Srbije, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu. "Utisci su neverovatni, mnogo sam srećan, drago mi je što sam produžio ugovor i… »
Zvezda produžila ugovor sa štoperom

Zvezda produžila ugovor sa štoperom

Sport klub pre 20 dana
Vuk Roganović, štoper rođen 2007. godine, produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2029. Roganović je kapiten omladinskog tima, trenutno je u grupi mladih igrača na pripremama prvog tima. „Utisci su neverovatni, mnogo sam srećan. Drago mi je što sam… »
Zvezda misli na budućnost: Talentovani defanzivac produžio ugovor sa crveno-belima!

Zvezda misli na budućnost: Talentovani defanzivac produžio ugovor sa crveno-belima!

Večernje novosti pre 20 dana
CRVENA zvezda misli na budućnost. To pokazuje odluka kluba da produži saradnju sa talentovanim defanzivcem. FOTO: FK Crvena zevzda U pitanju je Vuk Roganović koji je potpisao novi trogodišnji ugovor sa crveno-belima, uz mogućnost produžetka saradnje na… »
Supertalentovani Čačanin novi veliki projekat FK Crvena zvezda

Supertalentovani Čačanin novi veliki projekat FK Crvena zvezda

Morava info pre 20 dana
ČAČAK – U Medija centru stadiona “Rajko Mitić“, u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i direktora Omladinske škole Nikole Jelića, pre desetak dana ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao je talentovani fudbaler rođen 2010. godine Mateja Milošević… »
Zvezda ne veruje u Uroša, ali veruje u Džeja

Zvezda ne veruje u Uroša, ali veruje u Džeja

Sputnik pre 21 dana
Crvena zvezda nastavlja sa kadrovskim rešenjima za narednu sezonu, a istog dana potvrđene su dve važne vesti kada je reč o napadačima crveno-belih. Holandski fudbaler Džej Enem i zvanično je postao igrač Crvene zvezde, dok će srpski napadač Uroš… »
Opravdao očekivanja kluba: Crvena zvezda otkupila Džeja Enema

Opravdao očekivanja kluba: Crvena zvezda otkupila Džeja Enema

Danas pre 21 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda otkupio je ugovor Džeja Enema, koji je sa šampionom Srbije potpisao trogodišnji ugovor do 2029. godine i u narednoj sezoni nosiće dres sa brojem devet. Holandski napadač stigao je na stadion „Rajko Mitić“ iz OFK Beograda… »

Vesti dana »