Повезане вести

"Да сам остала у Србији, морала бих да се удам за неког криминалца": Драгана Мирковић открила зашто је пре 26 година отишла у…

"Да сам остала у Србији, морала бих да се удам за неког криминалца": Драгана Мирковић открила зашто је пре 26 година отишла у…

Нова пре 3 сата
Драгана Мирковић шокирала је јавност признањем да је током деведесетих била мета људи из криминалног миљеа. Како је испричала, због притисака и покушаја да утичу на њен живот и каријеру, донела је почетком двехиљадитих тешку… »
"Хтели су да или да ме склоне или да ме удају за криминалца": Драгана Мирковић први пут о напуштању Србију

"Хтели су да или да ме склоне или да ме удају за криминалца": Драгана Мирковић први пут о напуштању Србију

Мондо пре 5 сати
Регионална музичка звезда Драгана Мирковић годинама уназад живи на релацији Аустрија - Србија, а сада је први пут открила и конкретним разлозима напуштања родне земље. Иако се дуго мислило да је посреди љубав, истина је била… »
"Једино решење је било да одем" Драгана Мирковић први пут открила зашто је напустила Србију: "Хтели су да ме удају за…

"Једино решење је било да одем" Драгана Мирковић први пут открила зашто је напустила Србију: "Хтели су да ме удају за…

Блиц пре 6 сати
После двадесет година брака, Драгана и Тони су се цивилизовано развели и мирно поделили имовину путем суда. Нагласила је да није била изложена рекетирању, али су јој мафијаши нудили брак или желели да је склоне Певачица Драгана… »
"Била сам пик мафије" Драгана Мирковић први пут открила зашто је напустила Србију: Хтели су да ме удају за криминалца

"Била сам пик мафије" Драгана Мирковић први пут открила зашто је напустила Србију: Хтели су да ме удају за криминалца

Курир пре 6 сати
Регионална музичка звезда Драгана Мирковић први пут је говорила о разлозима због којих је одлучила да напусти Србију. Наиме, како је рекла, деведесетих година је била мета многих криминалаца. - Деведесете године желим да… »

Вести дана »