Povezane vesti

Dever (69) skalpelom isekao snahu (70)! Stravično nasilje nadomak Beograda, osumnjičeni se na saslušanju branio: "Rekla mi je…

Dever (69) skalpelom isekao snahu (70)! Stravično nasilje nadomak Beograda, osumnjičeni se na saslušanju branio: "Rekla mi je…

Blic pre 6 sati
Sukob je prethodno počeo verbalnom svađom između devera i snahe, koji su godinama bili u lošim odnosima Žrtva je, iako teško povređena, uspela da stigne do ambulante i dobije hitnu medicinsku pomoć Stravično nasilje dogodilo se juče nadomak Beograda… »
Dever napao snaju i skalpelom joj posekao vrat nasred ulice: A razlog je bizaran?! Jezivo nasilje u porodici nadomak Beograda

Dever napao snaju i skalpelom joj posekao vrat nasred ulice: A razlog je bizaran?! Jezivo nasilje u porodici nadomak Beograda

Kurir pre 5 sati
Porodično nasilje odigralo se juče nadomak Beograda kada je Ž. N. (69) nasred ulice skalpelom zasekao vrat svojoj snahi I. N. (70). Nesrećna žena oblivena krvlju uspela je da utrči u lokalnu ambulantu gde joj je spasen život, dok je osumnjičeni odmah… »
"Rekla mi je da ću umreti, izgubio sam razum": Detalji jezivog napada kod Beograda, dever potegao skalpel na snahu

"Rekla mi je da ću umreti, izgubio sam razum": Detalji jezivog napada kod Beograda, dever potegao skalpel na snahu

Mondo pre 5 sati
Nesrećna žena je oblika krvlju uspela da utrči u lokalnu ambulantu gde joj je spasen život, dok je osumnjičeni odmah uhapšen nakon što je priznao da je izgubio razum jer mu je žrtva dobacila "da će uskoro umreti". U tradiciji balkanskih porodica, reč… »
Nezapamćeni horor kod Beograda: Dever napao snahu i skalpelom joj posekao vrat, a motiv je bizaran i jeziv!

Nezapamćeni horor kod Beograda: Dever napao snahu i skalpelom joj posekao vrat, a motiv je bizaran i jeziv!

Telegraf pre 6 sati
Užasno porodično nasilje odigralo se juče nadomak Beograda kada je Ž. N. (69) usred ulice skalpelom prerezao vrat svojoj snahi I. N. (70), saznaje "Telegraf.rs". Nesrećna žena je oblika krvlju uspela da utrči u lokalnu ambulantu gde joj je spasen život… »

Vesti dana »