Povezane vesti
Nestorović: Male šanse da bih pobedio na predsedničkim izborima, ali bih imao dobar rezultat
Radio 021 pre 25 dana
Lider pokreta "Mi, snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je da su male šanse da će pobediti na predsedničkim izborima u Srbiji, ali da je uveren da bi postigao dobar rezultat i "razbio dihotomiju" SNS i studenata. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na… »
„Srbijo, zna se ko“: Šešelj najavio moguću kandidaturu za predsednika
Jugmedia pre 25 dana
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da postoji mogućnost da bude kandidat na predsedničkim izborima u Srbiji, ali je naveo da ne zna kada će oni biti održani. Ja sam otvorio tu mogućnost. Međutim, to još nije zvanično jer… »
Branimir Nestorović: Ne mogu da pobedim na predsedničkim izborima, ali bih imao dobar rezultat
Beta pre 25 dana
Lider pokreta Mi snaga naroda Branimir Nestorović izjavio je danas da su male šanse da bi mogao da pobedi na predsedničkim izborima u Srbiji, ali da je uveren da bi postigao dobar rezultat i "razbio dihotomiju" Srpske napredne stranke (SNS) i studenata… »
Nestorović: Ne mogu da pobedim na predsedničkim izborima, ali mogu da imam dobar rezultat
Nedeljnik pre 25 dana
Lider pokreta Mi snaga naroda Branimir Nestorović izjavio je danas da su male šanse da bi mogao da pobedi na predsedničkim izborima u Srbiji, ali da je uveren da bi postigao dobar rezultat i „razbio dihotomiju“ Srpske napredne stranke (SNS) i studenata… »
Branimir Nestorović: Ne mogu da pobedim na predsedničkim izborima, ali bih imao dobar rezultat
Glas Zaječara pre 25 dana
Lider pokreta Mi snaga naroda Branimir Nestorović izjavio je danas da su male šanse da bi mogao da pobedi na predsedničkim izborima u Srbiji, ali da je uveren da bi postigao dobar rezultat i "razbio dihotomiju" Srpske napredne stranke (SNS) i studenata… »
Serbian News Media pre 25 dana
On je za dnevni list Danas potvrdio da razmišlja o kandidaturi za predsednika države i ocenio da aktuelni predsednik Aleksandar Vučić nema adekvatnog kandidata za tu funkciju, budući da više ne može da se kandiduje pošto mu je ovo drugi mandat. „Potrebno… »
Radio sto plus pre 25 dana
On je za dnevni list Danas potvrdio da razmišlja o kandidaturi za predsednika države i ocenio da aktuelni predsednik Aleksandar Vučić nema adekvatnog kandidata za tu funkciju, budući da više ne može da se kandiduje pošto mu je ovo drugi mandat. “Potrebno… »
Pravo u centar pre 25 dana
On je za dnevni list Danas potvrdio da razmišlja o kandidaturi za predsednika države i ocenio da aktuelni predsednik Aleksandar Vučić nema adekvatnog kandidata za tu funkciju, budući da više ne može da se kandiduje pošto mu je ovo drugi mandat. „Potrebno… »
Branimir Nestorović: „Ne mogu da pobedim na predsedničkim izborima, ali bih imao dobar rezulta“
Serbian News Media pre 25 dana
Lider pokreta Mi snaga naroda Branimir Nestorović izjavio je danas da su male šanse da bi mogao da pobedi na predsedničkim izborima u Srbiji, ali da je uveren da bi postigao dobar rezultat i „razbio dihotomiju“ Srpske napredne stranke (SNS) i studenata… »
Kandidovaću se za predsednika Srbije, iako ne verujem u pobedu, poručuje Nestorović za Danas: A šta kažu analitičari?
Danas pre 26 dana
Branimir Nestorović, lider stranke Mi snaga naroda, potvrdio je za Danas da razmišlja da se kandiduje na predsedničkim izborima ukoliko oni budu raspisani. Smatra i da Vučić nema adekvatan odgovor za predsedničke izbore, budući da on sam više ne može da… »
Vesti dana »
Teške povrede grudnog koša i glave: Poznato stanje dve ženske osobe povređene u nesreći na auto-putu, hospitalizovane u Čačku
RINA pre 2 satajoš 40 povezanih
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu, uoči komemoracije u organizaciji NVO
Beta pre 10 satijoš 13 povezanih
SRCE: Krnji REM dobar samo za predstavnike vlasti, kontrola nad medijima ostaje u njihovim rukama
Beta pre 2 satajoš 39 povezanih
Ukopom deset žrtava završeno obeležavanje 31. godišnjice genocida u Srebrenici
Nova pre 6 satijoš 30 povezanih