Povezane vesti
El Ninjo bi mogao da bude najjači u istoriji: Svetu prete suše, poplave, požari i ekstremne vrućine
NIN 16.06.2026
Suše, poplave i ekstremne vrućine: naučnici upozoravaju da bi fenomen El Ninjo ovoga puta mogao da bude posebno snažan. Kakve se posledice očekuju i kako možemo da se pripremimo? U Tihom okeanu razvija se potencijalno ekstreman El Ninjo, vremenski… »
DW: Preti li nam najekstremniji El Ninjo u poslednjih 140 godina
N1 Info 16.06.2026
Suše, poplave i ekstremne vrućine: naučnici upozoravaju da bi fenomen El Ninjo ovoga puta mogao da bude posebno snažan. Kakve se posledice očekuju i kako možemo da se pripremimo? U Tihom okeanu razvija se potencijalno ekstreman El Ninjo, vremenski… »
Preti nam najekstremniji El Ninjo u poslednjih 140 godina?
Dojče vele 16.06.2026
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 26 minutajoš 25 povezanih
DANAS RAZVEDRAVANJE, A OD PONEDELJKA JOŠ TOPLIJE: Evo kakvo vreme čeka Sremsku Mitrovicu narednih dana
Ozon pre 41 minutajoš 11 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Raste broj žrtava ruskog napada na Kijev; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTV pre 46 minutajoš 1 povezana