Povezane vesti

"Imam 60 godina, viđao sam svakakvo nevreme i grad, ali ovo... Katastrofa!" Meštanima okoline Ivanjice nepogode uništile sve u…

"Imam 60 godina, viđao sam svakakvo nevreme i grad, ali ovo... Katastrofa!" Meštanima okoline Ivanjice nepogode uništile sve u…

Blic pre 4 sati
Razorno olujno nevreme sa krupnim gradom pogodilo je sela oko Ivanjice, posebno Brusnik, Kovilje i Erčege Šteta je ogromna na poljoprivrednim usevima – rod malina prepolovljen, luk i krompir potpuno uništeni Nakon razornog olujnog nevremena praćenog… »
Tuklo je duže od pola sata, krupan grad sipao je kao iz rukava: Nakon razornog nevremena meštani ivanjičkih sela sabiraju…

Tuklo je duže od pola sata, krupan grad sipao je kao iz rukava: Nakon razornog nevremena meštani ivanjičkih sela sabiraju…

RINA pre 5 sati
Ivanjica - Nakon razornog olujnog nevremena praćenog krupnim gradom, meštani ivanjičkih sela sabiraju štetu na svojim imanjima i voćnjacima. Najkritičnija situacija jeste u planinskim selima Brusnik, Kovilje i Erčege. Osim na poljoprivrednim usevima… »
Grad uništio useve u ivanjičkim selima: Meštani sabiraju ogromnu štetu

Grad uništio useve u ivanjičkim selima: Meštani sabiraju ogromnu štetu

Glas Zapadne Srbije pre 4 sati
Najkritičnija situacija jeste u planinskim selima Brusnik, Kovilje i Erčege. Osim na poljoprivrednim usevima, ogromna šteta pričinjena je i na putnoj infrastrukturi. - Ja imam 60 godina i bilo je puno puta grada i nevremena, ali čini mi se nikad kao sad… »
Grad obrao malinjake: Jako nevreme uništilo letinu u ivanjičkim selima, luk i krompir potpuno uništeni

Grad obrao malinjake: Jako nevreme uništilo letinu u ivanjičkim selima, luk i krompir potpuno uništeni

Dnevnik pre 5 sati
IVANjICA: Nakon razornog olujnog nevremena praćenog krupnim gradom, meštani ivanjičkih sela sabiraju štetu na svojim imanjima i voćnjacima. Najkritičnija situacija jeste u planinskim selima Brusnik, Kovilje i Erčege. Osim na poljoprivrednim usevima… »
Za pola sata ode sav trud Oluja opustošila Ivanjicu, meštani u suzama sabiraju štetu: Grad nam polomio sve!

Za pola sata ode sav trud Oluja opustošila Ivanjicu, meštani u suzama sabiraju štetu: Grad nam polomio sve!

Telegraf pre 4 sati
Nakon razornog olujnog nevremena praćenog krupnim gradom, meštani ivanjičkih sela sabiraju štetu na svojim imanjima i voćnjacima. Najkritičnija situacija jeste u planinskim selima Brusnik, Kovilje i Erčege. Osim na poljoprivrednim usevima, ogromna šteta… »

Vesti dana »