Povezane vesti

"Deca su rekla - Mama, hajde da idemo!" Dragana Mirković iznela šok detalje o razvodu: "Razlog je mnogo veći"

"Deca su rekla - Mama, hajde da idemo!" Dragana Mirković iznela šok detalje o razvodu: "Razlog je mnogo veći"

Telegraf pre 28 dana
Muzička zvezda Dragana Mirković se prošle godine zvanično razvela od bivšeg supruga, biznismena Tonija Bijelića nakon 25 godina. Tokom braka su dobili dvoje dece, sina Marka i ćerku Manuelu, a sada je iznela detalje njihovog odnosa. Nakon razvoda Dragana… »
Otkriveno koliki porez Dragana Mirković plaća u Beču! Balkanska diva zbog troškova htela da se seli: "Ne pitajte me ništa..."…

Otkriveno koliki porez Dragana Mirković plaća u Beču! Balkanska diva zbog troškova htela da se seli: "Ne pitajte me ništa..."…

Kurir pre 27 dana
Dragana Mirković važi za jednu od najuspešnijih i najbogatijih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni, ali uprkos velikoj karijeri i imovini koju je stekla tokom decenija rada, nikada nije isticala materijalne stvari u prvi plan. Naprotiv, oni koji je dobro… »
Nakon razvoda dobila dvorac, pa šokirala priznanjem! Dragana Mirković otkrila koliki porez plaća: "Ne pitajte"

Nakon razvoda dobila dvorac, pa šokirala priznanjem! Dragana Mirković otkrila koliki porez plaća: "Ne pitajte"

Telegraf pre 27 dana
Pevačica Dragana Mirković nakon razvoda od biznismena Tonija Bijelića nastavila je život u dvorcu u Beču sa decom, a sada je otvoreno govorila o finansijskim obavezama, luksuzu i porezu koji plaća u Austriji. Dragana se najpre prisetila svojih početaka i… »
Nakon razvoda dobila dvorac, pa otkrila koliki porez plaća Dragana Mirković zbog troškova htela da se seli: "Ne pitajte me…

Nakon razvoda dobila dvorac, pa otkrila koliki porez plaća Dragana Mirković zbog troškova htela da se seli: "Ne pitajte me…

Blic pre 27 dana
Imovina između Dragane i Tonija podeljena je mirno i dogovorom na sudu. Naglašava da joj materijalne stvari nisu najvažnije, već mir, ljubav i pozitivnost. Dragana Mirković nakon razvoda od Tonija Bijelića ostala je da živi u dvorcu u Beču sa decom. Ona… »
"Deca su rekla - 'Mama, hajde da idemo'": Dragana Mirković iznela detalje razvoda od Tonija Bijelića

"Deca su rekla - 'Mama, hajde da idemo'": Dragana Mirković iznela detalje razvoda od Tonija Bijelića

Nova pre 28 dana
Dragana Mirković se prošle godine zvanično razvela od bivšeg supruga, biznismena Tonija Bijelića nakon 25 godina dugog braka, u kojem su dobili sina Marka i ćerku Manuelu, a sada je iznela detalje odnosa. Dragana Mirković je nakon razvoda ostala da živi… »
RAZLOZI SU MNOGO GORI! Dragana Mirković prvi put o razvodu: Morala bih da se udam za nekog od njih!

RAZLOZI SU MNOGO GORI! Dragana Mirković prvi put o razvodu: Morala bih da se udam za nekog od njih!

Svet & Skandal pre 28 dana
Regionalna muzička zvezda Dragana Mirković zvanično se razvela od biznismena Tonija Bijelića nakon 25 godina braka, u kojem su dobili sina Marka i ćerku Manuelu. Pevačica je ostala da živi u dvorcu nadomak Beča sa decom, snajom Melani i unukom Ksenijom… »
"Deca su mi rekla - mama, hajde da idemo" Dragana Mirković prvi put iznela detalje razvoda od Tonija Bijelića, dotakla se…

"Deca su mi rekla - mama, hajde da idemo" Dragana Mirković prvi put iznela detalje razvoda od Tonija Bijelića, dotakla se…

Blic pre 28 dana
Navodi da su razlozi za razvod bili mnogo ozbiljniji nego što se predstavljalo u medijima. Naglašava da poštuje bivšeg supruga zbog dece i ne želi da iznosi negativne detalje iz braka. Dragana Mirković se prošle godine zvanično razvela od bivšeg supruga… »
„Tri godine me je varao, mama je odmah rekla šta misli o njemu i bila je u pravu“: Ćerka Goce Božinovske posle razvoda…

„Tri godine me je varao, mama je odmah rekla šta misli o njemu i bila je u pravu“: Ćerka Goce Božinovske posle razvoda…

Nova pre 28 dana
Jelena Vučković, ćerka pevačice Goce Božinovske, iskreno je govorila o teškom periodu kroz koji je prošla nakon kraha braka, otkrivši da je godinama trpela odnos koji danas opisuje kao toksičan. Pevačica je priznala da je tek nakon razvoda shvatila… »
"Mnogo su bolni razlozi" Dragana Mirković prvi put otkrila detalje razvoda od Tonija Bijelića, spomenula i novu ljubav! "Mama…

"Mnogo su bolni razlozi" Dragana Mirković prvi put otkrila detalje razvoda od Tonija Bijelića, spomenula i novu ljubav! "Mama…

Kurir pre 28 dana
Regionalna muzička zvezda Dragana Mirković razvela se prošle godine zvanično od Tonija Bijelića, nakon 25 godina braka, u kojem su dobili sina Marka i ćerku Manuelu. Nakon razvoda Mirkovićava je ostala da živi u dvorcu kraj Beča sa decom, snajom Melani i… »

Vesti dana »